Adile13 Merhaba bu haftalarda olan annelerimiz var mı gün aldınız mı bn daha almadım 2.doğumum sezeryan olacak bu arada
Evin45 Adile13 bende 37+5 haftalığım dün kontrolüm vardı sırtımda ve kasığımda ağrı vardı doktor doğum kanalına girmiş doğum yakın dedi ama sancım çıkmadı ilk defa bu kadar şiddetli ağrılar hissettim normal doğum olduğu için herhangi bir tarih varmedi
Ays_cskn Adile13 37 +0 da gittim gunun 3 ekim gozukuyor dediler kan vs alindi anesteziye kadar gittim wbc degerim yuksek oldugundan onay alamadim alsaydimda vermeyeceklerdi zTen hastanem kapaniyormus suan 37+4 oldum hastane arayisindayim
Aysebazt Adile13 37+6 oldum bugun.iki gün önce kontrole gittim güne karar verdik 38+5 te yani haftaya olacak insallah
Adile13 Evin45 evet sizde nişan yada su gelirse anca alınır inşallh sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Ays_cskn Adile13 pazartesi ankara sehir hastanesine gidicem bakalim baska secenegim kalmadi cunku insallah saglikla alalim hepimiz bebeklerimizi kucagimiza
Umut_unAnnesi Bende bugün itibariyle 38 oldum bebişim daha dönmemiş pazartesi randevum var artık gün mü verir daha bekler miyiz bilmiyorum 🤔🧐