Pazartesi günü kalp atışını alamayıp sağlıklı bi gebelik değil alalım dedi doktur hayır ben 1hafta daha beklemek istiyorum dedim karar senin dedi kanaman olursa cik gel dedi o gün akşamı çok az kanamam oldu yerleşme kanıdır belki bebeğim beni bırakmaz die dusundum salı sabahi yine az bişey oldu geçti salı gecesi bebeğim bırakma beni mucize gibi geldin diye konuştum çarsamba kanamam çoğalınca hastaneye gittim doktur kanla atamiyorsun keseyi kürtaj olmak zorundasın dedi asaga da kalmış kese dedi yine umitim vardı belki bırakıp gittmez die ayrıntılı ultasyon daki doktur kesesinin dışında sıvı tespit edilmiştir dedi gittim dokturun yanına kürtaj dedi yine o anda ümitimi kaybettim tamam dedim yatisi yaptılar 7 gibi aldılar kürtaja uyutmayin dedim acı çekersin canın yanar dediler uyutular mucizem benimle kalmayı tercih etmedi arada sırada elim karnıma gittiyor oradaymış gibi aldır dediler bana aldırmam dedim cahilmisiniz dedim salak salak konuşmayın dedim kürtaj olduğumu duyunca resmen içten içten içe sevinmiş gibi aldır demiştim sana dedi kürtajın psikolojisini kaldiramadim bide o laf yokmu dünden beri aglamakdan gözlerim şişti destek olacaklari yerde köstek olmaları yokmu