Erbe Kizilkafaa her çocuk farklıdır piyasadaki bütün damlaları bütün bitkileri denemiş biri olarak söylüyorum bebeğin beş aylık oluyor yarın hala ara ara sancısı tutuyor ve sadece bebeğime ılık hafif şekerli su verdiğim dj karnında gurdulamalar gelip bir gegirio büyük adam gibi öyle rahatlıyor onu bebeğe deneye deneye bulucan bitin damlalari denedim bitki çaylarını denedim hiç biri. Fayda etmedi sadece sicak şu şeker
Emine003 Kizilkafaa canım nurse harveys ilk oğlumda kullandım çok iyi geldi ikinci oğlumda şimdi maflor kullaniyoruz o iyi geldi
Kizilkafaa Yesim Gerçekten mi.. Yarın almaya gideceğiz karar vereyim diyorum. biogai midir nedir hiçbir işe yaramadı saat 12:30, 8 den beri bebeğim ağlıyor karnı gurulduyor, ayaklarını sürekli karnına çekiyor. Dediğiniz ilaç size fayda ettimi?🫶
Yesim Kizilkafaa biogai bağırsak düzenleyici canım gaz damlası değil, bir numaram mama kullandı çok gazı oluyordu nurse çok iyi geldi, iki numaram da anne sütü kendi çıkaramayınca veriyorum poposuna da iki pıt pıt yapıyorum rahatlıyor sonra uyuyor ☺️
Kizilkafaa Yesim Yaa bizim bebeğimiz kolik o yüzden biraz zorlu bir süreçten geçiyorux damla arayışındayım o yüzden
Emine003 Kizilkafaa yok canım değil arada gaz ağrısi oluyo bi masaj tekniği var onu yapıyorum çok şükür hemen çıkartıyo geciyo izlemek istersen YouTube da Dorukhan konuğum oldu rahatlatan gaz masajı diye yaz canım maşallah cayır cayır gaz çıkartıyolar😅😅