Melissatk Doğum yapalı 5 gün oldu -13 kg verdim bugün fark ettim ki ayaklarım ve ayaklarım baya incelmişti yani ödemlerin çoğu gitti
Tubi57 İlk gebeliğimde 45 ile hamile kaldım. 62 kilo ile doğuma girdim. 1 hafta içinde 50 kilolara düştüm. 40 günlükken 48 kiloya indim. Kendiliğinden gitti bi yandan emzirdim onunda etkisi olmustur belki. Şuan 2. Hamileyim 50 kilo ile basladım
zehraagnr67 Tubi57 Canım bende 46 ile hamile kaldım 68im şuan. Çok üzgünüm çok yemek yedim tutamadım. Doğurunca gider mi senin gibi ? Sarkmaların oldu mu acaba ?
Tubi57 zehraagnr67 doğumdan sonra baya kötü hissetmiştim kendmi göbek çok sarkık bomboş oluyor o zaman baya korkmustm böle mi kalcak die çok şükür zamanla geçti. Çatlağım hiç olmadı malesef son hafta çok popom kaşındı hep göbeğim çatlicak die oraya yağ sürdüm 😅 popom aklıma gelmemişti tabi hatır hutur kaşıyınca baya güzel çatlağım var oralarımda 😂😂😂
Tubi57 zehraagnr67 bu arada ben 1 ayda erken dogum yaptım. Son haftalarımda her hafta 2 kilo alıyordm. Doguma kadar bende 68 net olurdum. Hiç üzülmee. Bebeğin ve sen sağlıklı ol sonrasında bişekilde veriliyor.
Centrum Esra6061 çok sagolasiniz Allah razı olsun sizden inşallah Rabbımin izniyle iyi olur şifa onda onun merhameti sonsuz ve yücedir Rabbım çaresiz dert vermesin bizlere
Minnacksevdack Haticeaydmr çok sıcak döneme denk geldiği için doktorum kullanma zaten gider dedi. Kullanmadım hiç 🌸
Aleyna06 Balrengii hepsi geçiyor hiç birseyi kafana takma hepsi gidiyor hamileliğin tadını çıkar keyfine bak boşver kiloyu ödemi 64 ile hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 2 hafta içinde 58 kiloya düştüm hala 58 kiloyum oğlum 13 aylık ve şuan tekrar gebeyim ve emzirmenin çok faydası var emzirdigim süre içinde kilonun hepsi gidiyor 🙂
Elifmstf Balrengii hamilelikte 24kg aldım. 6ayda hepsi gitti 11 ayda toplam 30kg verdim. Şimdi tekrar hamileyim 20haftalik oldum 9kg almışım 🙈🙄
Emily37 Balrengii ilk hamileliğimde 18 kilo aldım ve doğumdan 5 gün sonra 8 kilom gitmişti.oğlumu emzirirken kilo aldım ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 1 yılda 40 kilo verdim diyet ve sporla.şuan ikinciye 31 haftalık hamileyim ve 20 kilo aldım.aldığım kilo umrumda bile değil yeterki sağlıklı olalım.doğumdan sonra diyet ve sporla hepsini veririm gene diyorum.sağlığınız yerinde olsun kilo veriliyor bi şekilde
Alparslanin_annesii Balrengii ilk doğumda 28 kilo almıştım 52 ile hamile kaldım hepsi gitmişti 3 ay içinde. İnşallah bu da öyle olur 🙏 dert etme kuzu gider
Alparslanin_annesii Balrengii inşallah canım gitmese nolcak boşveerrr kadın dediğin etli butlu olmalı 😂
sekermomgeliyo Aleyna06 herhangi bir diyetisyenden danışmanlık aldınız mı ? Umarım bende kilo almam 😃😃😃
Aleyna06 sekermomgeliyo yok valla canım hiç bir diyetisyenle görüşmedim ve diyette yapmadım belki inanmicaksin ama 7/24 yedim diyebilirim özelikle gece sofrayı donatiyordum ve hiç birşey kalmıyordu sonra midem şiş midem diyip duruyordum pis bogazdim yani 😁 ne bulursam yiyordum üstüne üstlük çok şiştim diyip yarım saat sonra tekrar yememde buna dahil
Nur123aa Balrengii benim de çok ödemim vardı hatta doktorlar iğne yapmakta zorlandılar 100 kiloya ulaşmıştım doğumda şimdi tartıldım 69 kiloya düşmüşüm 3 ay oldu doğum yapalı