Gozdeerdem Kızlar bir şey sorucam. 30 hafta 4 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri bugün tamamen kasıklarımda. El ya ayak gibi böyle bişey geziyor canımı acıtmiyor ama içim bir hoş oluyor gıdıklama gibi. Bu kadar aşağıda hissetmek normal mi acaba böyle bir durum la karşılaşan ???
Melhaercan Gozdeerdem benimki hep assada canım bence sıkıntı olmaz sürekli vajinamin üstünde hep sipa kapıya yakın duruyor 😄
yaren123 Gozdeerdem aynen kuzum benim ki de 31 olacak Allah'ın izniyle bende de aynısınoluyor ben hemşireyim gayet normal böyle olmadı
Neroizm Gozdeerdem rahim onun oyun bahcesi cani bir gun yukarida olmak ister bir gun asagida. Cok normal bunlar.
Gozdeerdem Melhaercan haahh vallahi daha erken çok yakın durmasinlar canim bence hemen cikivericek gibi :) paranoyak oldum inan ki bu aralar çok fazla
Gozdeerdem Melhaercan bende geçen hafta gittim dönmüş ama kanalda değil dedi neyse ki normale döndü şu an hareketleri yukarıda :)
Gozdeerdem glsmkll toplanıyor bi yerde sertleşiyor bende de oluyor ama ayaklarımı uzatıp dinlenince yumuşuyor. Özellikle çok ayakta kalırsam oluyor canım
Kibariye 30 hafta 5 günlüğüz hiç durmuyor heleki aksam işten eve geldigimde başlıyor sabaha kadar ve cok gerdiriyor sanki karnım patlayacak
Kibariye glsmkll otururken rahat arkaya yasanirsam ama yururken zorluyor ama akşamları yapıyor sadece 😂😂😂
Kibariye Gozdeerdem calismakda yoruyor dur ama bnm kızım başından beri hareketliydı her gittim doktor çok hareketli diyo sanırım onun etkisi var