biokadin Merhaba hanımlar yeni doğan bebekleriniz kaç kg doğdu ve bebek bezinde kaç numaradan başladınız .?? Bende alacağım ama 1 mi 2 mi alsam diyorum kilo o açıdan sordum fikirlerinizi yazar mısınız ? :)))
Feyza-nur biokadin 5 kilo doğmadığı sürece iki büyük olur oğlum 3450 doğdu biz 1 ay 1 numara kullandık
horozseker biokadin oğlum 2900 doğdu 13 günlük şuan ve 3300gr oldu hala 1 numara kullanıyorum hemde sleepy diğer bezlerden küçük diyorlar ona rağmen 🤷🏻♀️
yigitinannesiiiii biokadin yeğenim 3900 doğdu sadece 1 paket(120adet) 1 numara kullanmışlardı sonrasında 2 numaraya geçmişlerdi (molfix)
Ebru_cekin06 alonee slpeey aldim bnde küçük gözüktü ya ben unuttum 2yasinda oglunda kullaniyor ondan degisik geldi 😃
kizannesiyimm 2900 doğdu 20 gün 1 numara kullandık baby turco marka. Bir hafta önce 3500 olmuştuk şimdi nasıl kilomuz bilmiyorum ama yanaklar sarkıyor git gide 😂 2 numaraya geçtik bir haftadır
ikimelekannesi___ biokadin 3250 doğdu benim bebeğim bir kullandık 20 gün olacak hala bir numara kullanıyorum hatta evde dört paket Molfix bir numara var bence hepsini kullanırım ilk zamanalr çok bez degistiriyoruz hala da degisiyorum
biokadin Teşekkür ederim bayanlar çok yardımcı oldunuz 😘 banada doğurup sağlıkla bezlerini giydirmek nasip olur inşallah 🧿🤲🏻💜