Anneadayiozlem yamacalimoms çok ilgili ve iyi bir doktor sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah
yamacalimoms Anneadayiozlem Bir kere gittim tanışmak için bu hafta yine çağırdı evet çok tatlı ve içten bir doktor, umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi❤️❤️
Anneadayiozlem yamacalimoms aminn ben ilk Ayşenur hanıma gittim orda devam ediyorum aslında evim oraya uzak aynı hastanenin daha yakın olan şubesi var arabayla 5 dk ama vazgeçemedim 🥰
Kivancasafinannesi yamacalimoms yavrum nasıl olur ben 1 ay sonra doğurucam normalde 6700 dediler ikisinede konuştum 6000 tl ye anlaştık kime ne kandırırsam demek ki
Anneadayiozlem Kivancasafinannesi acaba doktordan doktora mı değişiyor bende daha sıralı 1 hafta olmadı çünkü 6 bin dediler ikisine de hatta Ocak içinde doğum yapıcam zam olurmu dedim sanmıyoruz dediler
yamacalimoms Anneadayiozlem bilmiyorum bence kime ne sokarsak diye düşünüyorlar bana da 6500 dediler ne alaka bilmiyorum
Kivancasafinannesi yamacalimoms evet kesinlikle öyle kimden ne kaptırırsak kafası konulunca bir anda 750 tl düştüler kesinlikle ödeme yaparken konuşun sizde bana da zam gelmez demişlerdi 3 kere zam getirdiler üstüne
Anneadayiozlem yamacalimoms acaba siz son haftalarınızda geldiğiniz için mi öyle belki takipli hasta farkı da olabilir ama bilemiyorum tabii hayırlısı olsun
yamacalimoms Kivancasafinannesi bize de aynısı dendi yıl sonuna kadar sabit fiyat dediler iki kere sordum ikisindede farklı fiyat dediler
Omurrrrrr_21 Mega normal doğum fiyatımı acaba bende ziya beye gidiyorum daha soramadım sezeryan fiyatlarını merak ediyorum bende
Mega Omurrrrrr_21 canım normal ve sezeryan aynı sadece epidural farkediyor diye biliyorum zaten 6. ayda Ziya bey kendiliğinden bilgi veriyor bana söylediği fiyatlar bunlar fakat doğumun Ocaktan sonra olacağı için fiyatlarda artış olabilir dedi
yamacalimoms Anneadayiozlem 19. Haftadan beri gidiyorum canım aynı hastaneye sadece doktorum hastalandığı için doktor değişikliği yaptım
Anneadayiozlem yamacalimoms hıı ben başka hastaneden geçiş yaptınız sanmıştım pardon sizin de bayağı olmuş o zaman değişik yani hayret ettim