Uras29 onun kendi kliniği var o da kucukkoyde caminin karşısında hemen ara sokakta muayene ücreti 250 TL sigorta anlaşması yok ama çok detaylı bakıyor (tek hoşuma gitmeyen şey muayene sonrası ultrason kağıdı vermiyor böyle A4 kağıdında olacak şekilde veriyor onu da çok sorun etmedim bende zaten) onun dışında ben çok memnun kalmıştım sırf oyuzden Avrasya da Atilla beyi bırakıp tekrar ebru hocaya döndüm düşünün iyi ki de bırakmışım para versem bu kadar hizmet alırdım dogumumu saniye saniye çekmiş bebeğimin ilk doğum anı kucağıma gelişi odamıza çıkış herşeyi görüntülemiş doğum sonrası bana da attı bilmiyorum ben çok memnun kaldım erkeksi bir yapısı var çok rahat küfür etse alinmayacagin bir mizacta yanındaki çalışanlarda öyle abla gibiler diyorum ya Allah bin kere razı olsun iki dogumumda da yanimdalardi ya anlatsam neler neler de uzun olur istersen bir dene anlaştığı bazı hastaneler var doğum için asya duygu bir iki tane daha sen hangisini istersen doğumu o şekilde yapıyorsunuz ama muayeneler vs onun klinikte oluyor