Uras29 Asla önermiyorum 🙅♀️ tam bir dolandırıcılık haziran da gittiğimizde bize doğum ve muayene ücretlerini sabitleyeceklerini söylediler ve bende tanıdıklarımı da götürdüm temmuzda muayeneye zam geldi biz sadece doğumu sabitlemiştik dediler 4000 tl ye sonra geçen hafta gittim doğum parası sabit değil asgari ücrete iki defa zam geldi dediler ve ben sordum da öğrendim kimse beni arayıp söylemedi yani doğuma gitsem tam bir sürpriz resmen salak yerine koymak tanıdıklarıma karşı da yalancı durumuna düştüm mahcup oldum tam bir özel hastane dolandırıcılığı sakın gitmeyin
hilalhanim Uras29 Yanlış anlamış olabilir misiniz? Ya da onlar yanlış bilgilendirme yapmış olabilir mi? Doğum paketi almadığınız sürece işlemler zamlı fiyat üzerinden yapılır. Hiç bir yerde bu tarifeye uyulmaz. Paket aldığınız zaman zam size etki etmez. 🌸
Merve1234- Uras29 ben oraya gidiyordum dogum icin 4750 tl idi temmuzdan sonra 6000 oldu muayenese 240 keske takipli hastalarina zam yapmasalardi maddi acidan biraktim bende
lyd522 Uras29 ben bi kaç gün önce dışarda yediğim yemekten zehirlendim çok kötü oldum gece nöbetçi doktor var diye oraya gittim bebeğe ultrasonla üstünkörü baktı resmen ölü gibiydim kusma isal mahvolmuştum hiç umursamadı bi serum bile vermeye tenezzül etmediler istediğim halde 400 lira ücret alıp ilaç yazıp yolladılar başka hastaneye gittim iki kere serum takıldı sabaha kadar ilgilendiler cidden rezalet bir hastane asya hastanesi parasını geçtim doktorların bile ilgisi sıfır Allah kimseyi onların eline düşürmesin
Deletedmom_8 Uras29 paket satın almadığınız sürece artan fiyatlardan maalesef etkileniyorsunuz takipli hastası olmanız bişeyi değiştirmiyor. Paketi satın alıp ödeme yaptıktan sonra sabit fiyattan faydalanırsınız
Uras29 hilalhanim paket halinde anlaşıldı zaten 1 gece kalma topuk kanı yenidoğan servisi işitme testi içinde
Uras29 Merve1234- muayenesi de 315 oldu itirazlar çok gelince 290 oldu sanki sen bir Avrasya hastanesisin ne mânâ yani bide tamamen salak yerine koyma işleri o ayrı bir mesele
Uras29 Sorun eski hastalarımızı mağdur etmemek adına yapıyoruz deyip vaadini verip sonradan böyle yapmaları itiraz edince de size 5000 olsun dediler şaka gibi 😂 yanımda 3 kişiye de ayrı söylediler 😂
Yasemibrahim Uras29 bende geçen hafta ögrendim süreklilik artıyo size normal dogum mu sezeryan mu 5 bin dediler
Uras29 Merve1234- medigold sultangaziye gidin doğum 3.900 muayenesi de 240 sonuçta Asya ordan daha düşük bir hastane
_edakrsu22 Uras29 geçen birisi sezaryeni 4000 bine olmuş muanede 185 den 240 olmuş bence bu zam fazla olmuş 200 yapabilirlerdi
Uras29 _edakrsu22 en azından boş vaat verip Asya gibi insanları kazıklamaya çalışmaz bende oraya gitmeyi düşünüyorum artık
Asyabuse Markete her çıkışımda yumurtanın fiyatı değişiyorken hastanenin değişmesi garip gelmiyor açıkcası 😞 keşke bu kadar zamlanmasa her şey. Allah herkesin yardımcısı olsun. Dün ilk kez medipole gittim 690 muayene ödedim. Ve normal doğumu olduğu için muayene 10 dk sürdü sürmedi hızlı hızlı bir muayene oldu
Crescent96 Ben 2,5 sene önce orda yaptım doğumumu valla a dan z ye tüm çalışanlarından o kadar memnun kaldım ki herkese önerdiğim bi hastane. Şimdide 2. Gebeliğimi öğrendim ilk kontrolume yine oraya gitmeyi düşünüyorum. Yanlış anlama ihtimaliniz olabilir mi?
Uras29 Crescent96 hayır benimle birlikte 4 kişi daha yanlış anlamış olamaz değil mi eğer size de böyle doğum ücreti sabitleme gibi bir vaat verirlerse yazılı bir şey almadan sakın güvenmeyin size haber bile vermiyorlar sabitlediğimiz fiyat değişti diye direk doğuma gitsen büyük bir sürpriz olacak
Uras29 Crescent96 doktorumdan herhangi bir şikayetim yok sorun ahmak avutan gibi yapılan özel hastane kazığı oyunları başta verilen sonra hiç bilgi vermeden değişen işlem ve vaat üzerine götürdüğüm hastaların da sabitlenmesi ve onlara da yalancı çıkmam sonra hastane size ve getirdiğiniz hastalara 5000 yapalım demesi sus payı olarak sanki bana lütuf veriyorlar