Anneadayiozlem Kubranur11 bende oraya takipliyim ama aynı filan demediler yeni ücret bu dediler ocakta doğumum zam olurmu dedik sanmıyorum dediler ama yine net brişey yok
Kubranur11 Anneadayiozlem ocak ayindan beri oraya gidiyorum doguma 2-3 gun kaldi surekli sordum hic degismyecek yil sonuna aldr dedilerr.. zaten doktorum orda olmasa kenslkle gitcegm bi hastane degil sadece para goz bi hastane yarn arayip dicm degismiyeckti diye o ona atick o ona atick.. bu ladrda oaz yani surekli 2 ayda bin sordum fiyatlari cunku
Tospikannesiiiii Anneadayiozlem ben Yıldırım doruga gidiyorum ilk gebelikte orda oldu 2022 de 20 li haftalarda sonra yüz yüze görüştüm 4100 e sabitliyoruz ozaman dediler sabitledik erken ödeme yapabilirim dedim benim doktorum kabul etmiyormuş. Ama aksi bir şey şu dk dan sonra kesinlikle yapamazlar bana
Tospikannesiiiii Anneadayiozlem şuan 35 haftayım zaten yüz yüze görüşüp sabitledim yani o hastahane benden çeker bu dk dan sorna öyle bir durumda zaten ilk hamile kalınca 3800 Dü sonra zam oldu takipli oldugum için 20 li haftalarda sonra 4100 de sabitledik
Lgel Ben yıldırım dorukta dogum yaptim 3.500 e yaptm ama 27. Haftama kadar bir kampanya vardi ben imzaladm odememi yaptm artsa dahi beni etkilemedi. Sansliydim o konuda
Tospikannesiiiii Lgel ne zaman yaptın canım doktorun Kemal bey degil sanırım çünkü Kemal bey dışındaki diger doktorlar erken ödemeyi kabul ediyor o etmiyor muş
Tospikannesiiiii Lgel 1.5 ay önce falan yaptın dogumu sanırım zaten ozaman 3850 falandı erken ödeme ile 3500 olmuştur
Anneadayiozlem Kubranur11 çok saçma olur gerçekten sizden o kadar fark almaları hadi benim daha var doğuma yani makul diyebiliriz ama sizin için aynı şeyi söyleyemiycem umarım sorun çıkmaz bu arada önceki sorduğunuz fiyatta sadece doğummu vardı yoksa oda süslemesi vs varmıydı
Anneadayiozlem Tospikannesiiiii ben de yüzyüze görüştüm ama takipli hasta olduğumu belirtmedim ben de sadece oraya gidiyorum hiç devlet Hastanesi’ne bilr gitmedim bakalım benim pek umudum yok zam bana işler daha zamanımız var da size zamlı olmaz umarım sizin sorduğunuz sadece doğummu yoksa oda süslemesi filan dahil mi
Tospikannesiiiii yamacalimoms ben detaylıdan sonraki ilk kontrol de sordum muhtemelen 24 falandı bana 24 den sonra sabitleme yapıyoruz takipli oldugumuz için demişti
Tospikannesiiiii yamacalimoms bana da hususi kimse söylemedi de ilk gebelikte eltim orfa çalışıyordu o bildigi için yönlendirdi benim de ordan aklımda kaldı sonradan fazla fiyat duymamak adına gittim zaten bilgilendirmiyorlar bu konularda ne koparırsak kar diyorlar herhalde
yamacalimoms Tospikannesiiiii valla böyle giderse devlette dogururum o parayla çocuklarıma bişey alırım gerek yok
mmkahve yamacalimoms devlet hastanesinde takipli olmadan doğuma alırlar mı ? Hiç gitmedim devlet hastanesine bilginiz var mı ?
Tospikannesiiiii yamacalimoms ozaman devlet yapar keyfi yapmıyor devlet ama zorunlu ediyor da bu saatten sonra nasıl olcak bilmiyorum orasını az kalmış doguma devlette takipli olmak gerekmiyor mu bunun için normal olsa acilden git falan da sezeryanı takipli oldugun yere git diye yollamazlar mı
yamacalimoms Tospikannesiiiii Yok kuzum bı akıllılık yaptım hem devlete gittim ara ara hem de özele o yüzden yollamaz beni
Tospikannesiiiii yamacalimoms e tamam ozaman git devlete normal olsa çok git demezdim de sezeryan ne kadar farklı olabilir ki özele