Evla93- Gebze Yüzyıl Hastanesi’nde doğum yapacağım nasipse yakın zamanda. Önerebileceğiniz bir doktor var mı doğum sonrası kontroller için
Ayseseray25 Evla93- ben yüzyılda şafak özdemire gidiyorum gerçekten çok ilgili güler yüzlü tavsiye ederim
Sare_benan Evla93- semavi KURT AYDEMİR doktorum gayet ilgili Güler yüzlü tüm saçma korkularımı paylaşabildiğim bi doktor muayene ücreti 400 fakat doğum ücretleri nedir bilmiyorum
eylulasd1_ Sare_benan Merhabalar bende semavi hanima gitmeyi düşünüyorum ilgisi nasıl mesajla da ulaşabiliyor muyuz
Sare_benan eylulasd1_ Çok memnunum çok ilgili bazen fazla evham yapıp sorulara boğuyorum ama sıkılmadan bana anlatıyo durumumu sağolsun 🌸
eylulasd1_ Sare_benan cok teşekkür ederim. Telefon numarasını veriyor mu acil durumlarda ulasmak icin
Merviss41 Ayseseray25 ben 20 sinde doğum yaptım ertesi günü ayrıldığını öğrendim kendisine yazdım evet ayrılmış Yozgat Bozok üniversitedesin göreve başlayacak
Busra_24 @Evla93- kesinlikle Serdar hoca. 2 yil once dogum yaptım bebeğim 15 gün kuvezde kaldi o günden beri hiç bırakmadık hep ona gidiyoruz. Bebek yoğun bakım doktoru olduğu için biraz kalabalik oluyor ama gözün kapalı güvenebilecegin nadir doktorlardan asla gereksiz ilac ve tahlillerle ugrastirmiyor her soruna guzel guzel cevap alirsin ve bebişleri de çook seviyor 😊
Ecee_0661 Busra_24 Merhabalar rabbim bağışlasın inşallah bende yüzyıl hastanesinde doğum yaptim sonra bebegimin yogun bakimda yatmasi gerekicekti ama bin ton para istediler sizdende istedlermi o zaman yoksa hastanemi karsiladi merak ettimde 🥰
Busra_24 @Ecee_0661 16 gün yatti benim oğlum. Hic para ödemedik. Sigortaniz varsa yenidoganlarin tedavi masraflarini devlet karsiliyor para isteme haklari yok.
Ecee_0661 Busra_24 Yaa sigortamizda vardi ona ragmen bizden tonlarca para istediler ama bagzi ozel hastanelerde duyuyorum hani o hastanede doğum yapip yogun bakima girdiklerinde para almiyorlar , benim dogum yaptığım hastane isteyince şaşırdım doğrusu 🥲