Seevviilll Arkadaslar bana kiz isim önerisinde bulunurmusunuz ben Masal ismini düsünüyorum Ama sadece bi isimde kaldim sizlerin fikrini almak istiyorum 😊😊
Almila2019 Seevviilll 3 yaşında kızım var ismi Almila Umay 🥰 23 haftalık hamileyim bir kızım daha olacak nasipse Alya Duru koyacağız 🌺
Eelliiff1234 Hazel koyucam bende iz bırakarak sevilen kişi demek 🥰 masalı görümcem istiyo kızı olursa koyacakmış ama ben zaten istemedim bi anlamı yok diye. Ben isim ararken anlamı güzel olsun ama çok tuhaf olmasın aşırı yeni isimler olsun istemedim. Alya lina alin vs gibi yani daha çok var yeni pek duyulmayan ben istemedim onu
kizannesiyimm Deniz, Nil, Ayperi, Gökçe, Nehir çok güzel isimler 💐 bunları çok beğenmiştik ama Melis koyduk 🥰
Seevviilll Hepinize Cok Tsk ederim cok hos isimler var aralarinda Ama karar vermek zor eşim narin istiyor bakalim duruma daha düsünmeye bir kac haftamiz var 🥰😅
tontonhanim Seevviilll Akça koyucaz kızımın adını 🥰 bugünde yeni bir isim duydum kardeşim online derste hocası kızının adını söylemiş İzlina anlamsız galiba söylemi hoş geldi😍