sevval_202127 SecoMeh bahçelievler memorial hastanesine gidiyorum canım muayene ve doğum pahalı fakat doktorum çok ilgili , dikkatli ve her an ulaşabiliyorsun .arada yardımcıda oluyor ücret konularında Ulviye Hanlı şuan 38 haftamızdayız 👼🏻
biokadin O zaman bu yazılan fiyatlar değil inanın daha uygun ve normal doğum düşünüyorsanız asla devlete gitmeyin bir kere doğum yapıyorsunuz çok fark var ama 5-6 civarı özelde de inşallah gönlümüzce olur herşey :))
Mello29 Lunaaa92 özel sağlik sigortanız yoksa muayene 1100 tl dogum 30 bin tl varsa degisiyor fiyatlar ama yardimci olunuyor hastanede
Hilal69 SecoMeh kesinlikle araştırın doğum fiyatları da gayet iyi öyle uçuk rakamlar değil muayene ücretide aynı şekilde ve en önemlisi doktor çok çok iyi güler yüzlü her sorunuza güzellikle cevap veren bir doktor
Hilal69 SecoMeh evet değişiyor ama çok fazla oynama olmuyor ben esenlerde oturuyorum burada dört bin küsür normal doğum ücreti ben bahçelievler medipole gidiyorum orda da 5000 tl benim derya hanımın doğum ücreti
SecoMeh Hilal69 çok fark yokmuş dediğiniz gibi. Tavsiyeniz için teşekkürler konuşucaz hastane ve doktorla. İnşallah tavsiye edilen doktor ve hastanelerden en az bir ikisi içimize siner bizim de 😊
Laika Ben 16 haftalık hamileyim tavsiye üzerine koşuyolu medipola sevval pataya gidiyorum çok tatlı çok sabırlı psikolog gibi bir dr. Ama tabi muayne ücreti biraz yüksek 🫠
SecoMeh Laika evet 10 gün içinde gittiğimizde ücret ödenmiyor kontrol muayenesi olarak geçtiği için. Ben şuan 2 haftada bir gidiyorum henüz haftada bire düşmedi kontroller