Selincakici70 Çin takviminde farklı farklı sitelerde hepsinde erkek ama Rus takviminde kız çıkıyor cinsiyeti dogurluk payları nedir bileniniz var mı
Balkaymak_ Selincakici70 çin takvimine göre benimki uydu burdaki kızlarda öyle çoğu bence yüzde 85 doğru çıkıyor . Rus takvimini denemedim
Meryem55 Benim ikisinde de erkek dedi 15.hafta kontrolde doktor kız dedi ama ben ilk günden beri hep erkek hissediyorum bir kaç hafta bekleyip tekrar gidicem hayırlısı olsun bakalım 😊
Selincakici70 Meryem55 ben de Çin takviminde hep bütün erkek ama. Rus takvimi kız anlamadım çokta meraklıyım hep tatlı yiyorum hiç canim ekşi bişey istemedi hayırlısı hakkimizda
Selincakici70 Kubrabsyg45 ben yüzük ve ip ile baktım birde aşağıya ve yukarıya salandi hızlı bir şekilde bu konuda bilginiz varmı acaba
meleklerin_annesii Selincakici70 Google’da 6 tane Çin takvimi çıktı hepsini denedin 3nde erkek 3nde kız çıktı 😂😂😂😂😂
Kubrabsyg45 Selincakici70 ben pek inanmıyorum öyle şeylere açıkçası 😏 çin takvimi vs de bı arkadaş yaptı gene tutmadı 😀