Leylaa3403 Susam123 benim sınırdayda açlık tokluk 3aylık bana neredesyse herseyi yasakladı meyvelerin çoğunu çikolata diyetisyene gitmedim gerek yok şimdilik sınırda dedi pilav şeker hertürlüsü hurma kuru üzüm beyaz ekmek makarna hamur işi yasak bunları yeme dedi yeşillik balık tavuk et sebze ve bazı şeker oranı düşük meyveler yoğurt yiyebilirsin dedi
Berfin6523 Susam123 ben diyetisyenin verdiği diyetle besleniyorum öğle ve akşam değerlerim güzel çıkıyor şeker ölçümüyle sürekli takip ediyorum ama kahvaltıdan sonra hep yüksek anlamadım bu işi 🤦♀️
egemomss Susam123 Bana mi sordun bilmiyorum ama evet insülin kullanıyorum ve arada ölçüm yapıyorum kontrol etmek için
Yagmurmasal Gittim diyet verdi ilk aylarda diyetle düzene giriyodu son aylarda insüline başladım ne yaptıysam düşmedi şekerim insülin le ayarladık çok şükür şimdi kulaniyorum hala 39haftadayiz
Susam123 Yagmurmasal benim insülin ile düzenlenmesi hala. İki haftayı geçti. Tüm günu ayarlayan bir tane akşam yemekleri öncesinde bir tane kullanıyorum. Tatlı pilav hiç bir şey yemiyorum ama şekerim istenen seviyeye düşmüyor. Vücudum tamamen insülin üretmeyi bırakmış gibi
Susam123 Leylaa3403 iyi sınırdaysa diyetle düzelir gibi gözüküyor. İnşallah düzelir bir an önce. Zaten hamilelikten sonra geçiyormuş biraz sabredecegiz
Yagmurmasal Susam123 en her yemekte sabah öyle akşam yapıyorum ilk iki üc le başladım şimdi 7yapiyorum doktor yükseltti
egemomss Susam123 Sabah akşam yemekten 5 dakika önce vuruyorum. Sabah tokluk 120 130 civarında çıkıyor,akşam da 110 120 130 değişiyor. 6 ünite vuruyorum ben
Susam123 Berfin6523 benim de akşamları hep yüksek ne yesem ne içsem yükseliyor. Sabah ekmek yiyor musunuz? Benim sabah düzgün oluyor. Akşam da düşmüyor hiç bir zaman
Susam123 Yagmurmasal tüm gün için olanı 10 yapıyorum. Akşam yemeği öncesinde olanı 4veya 7 arası yiyeceğim yemeğe göre yapıyorum
Berfin6523 Susam123 sabah iki dilim tam buğday yiyorum ama yarın sabah ekmek yemeden deneyeceğim ölçümü
Ve_ra Susam123 bende normaldede seker oldugu icin endokrin doktorum 100 110 120 acliklarin benim icin normal oldugunu soyledi. O aralikta cikiyor. Tokluklarda degisiyor yedigime gore. Bazen insulin unitesini arttirip dusuruyorum menuye gore.