Gltanesi Mantar olup olmadığını anlamak için vaginal kültür veren varmı sonuç olarak ne yazıyor ben e nabizdan baktım vagen cerviks bölümünde maya uredi yazıyor ne demek olduğunu bilen varmı acaba
Anonim11 Gltanesi ben fitil kullandım 7 gün geçti. Çamaşırın hafif nemli olsa bile değiştir. 3 litre de su içiyorum
Sehnazs5 Bir şey sorabilir miyim bende idrar kültürü yaptırdım Ama öncelik tuvalete ortanca kısım şişeyi kalanı tuvalete dediler ben 5 10 Damla yaptıktan sonra kalan hepsini kutuya yaptım yanlış mı yapmış oluyorum hepsini yaptığım İÇİN
Sehnazs5 Babylovebaby enfeksiyon vardı bende Ağustos başlarında antibiyotik kullanmıştım geçen hafta yine enfeksiyon çıktı ama idrar kültüründe değerler normal üreme olmadı yazıyor
Babylovebaby Sehnazs5 canm bende yeni yaptırdım tahlilde negatif diyor ama ph 7cikmis bide biraz lökosit eritrosit filan var tam bilemedim ondan sordm sende sonuç ne çıktı diye
Sehnazs5 Babylovebaby benimde pH 6 lökasit 44 eritrosit 9 diyor ama kültürde üreme yoktur yazıyor ne demek bende bilmiyorum tabi