Zehra666 Kızlar merhaba bugün kontrol için kendi doktorum dışında bir doktora gittim.rutin kontrol diye. Çünkü bizim doktor muayeneye 765 tl alıyor. 23+3deyiz. 24 25 haftayla uyumlu dedi. Şeker olabilir dedi.
Zehra666 Zehra666 açlık tokluk bakmıştı kendi doktorum bir sıkıntı yoktu. Bebeklerin durumları nasıl sizde? Sıkıntı oluştu mu?
Tubatgn Zehra666 bende 5 gün önde gidiyorum ama Dr bunun bebeğin gelişiminden kaynaklı olduğunu söyledi canım
Zehra666 Maviii benim de çıkmadı oğlum 4.125 doğmuştu 53 cm.kızımda şimdi 24 25 haftaya denk geliyor boyu 33 kilosu da 790 dedi
Zehra666 yamacalimoms yok canım nerde ne profesörü normal doktor muayenesi Bodrum da fiyatlar anasının nikahı. Down taramasına bile 8000 istediler
yamacalimoms Doktordan daha iyi bilemem ama takmışlar her önden giden çocuğa şeker şeker demeye iki oğlumda 1 ay önden gitti hep, herşeyine baktırdım bişey de yok ortada Anne baba yapiliysa genelde önden gidiyor çocuklar
Zehra666 yamacalimoms maşallah çok iyiymiş o zaman sizinki. Ne kadar doğdular peki? Ben 170 im babası 1.78 falan
yamacalimoms Zehra666 Bunlara sabıt bı fiyat getirmeleri lazım tamam Bodrum’da hayat çok pahalı ama sağlık vs konularında ülkenin her yerinde aynı hizmet sunulmalı aynı teste iki farklı hastane biri 500 istiyor biri 5 bin ne bu aradaki uçurum niye kontrol edilmiyor Parası olan yaptırsın olmayan devlette saatlerce sıra beklesin kafasında herkes
Zehra666 Tubatgn 5 gün geri ileri okeyim de 2 hafta dedi. Kafa karıştırıyor farklı doktor işte. Kendi doktorum da çok pahalı. Oğluma gittiğim sıklıkta gidemiyorum
Zehra666 yamacalimoms bodrumdaki herkes inanın perişan. Eğitim sağlık berbat herşey paraya dönüyor. Eşim şeker testini yaptıralım devlete gitme saatlerce dedi. Ucuzdur sanırım diye düşündük. İki tüp kana 1000 lira dediler. Şaşkınlıktan iki kere sormuşum
Zehra666 yamacalimoms neden erken doğdu canım gelişimi iyi olduğu için mi? İkinci kac haftada. Gelişimi onun da ileri o zaman.
yamacalimoms Zehra666 yok canım gelişimle alakalı değil rahim kısalığı oldu bende, 32 hafta 34 uyumlu şuan