Leyyacvkk Merhaba kizlar çok merak ediyoruz artık 23 haftalık oldu ama hala öğrenemedim önce kız diyordu bugünde gittim erkeğe benziyor ama net kesin bişey yok dedi
Nursemablk Leyyacvkk detaylı ultrasonda genelde doktorlar söylüyormuş sanırım net görüyorlarmış 🤗 Benim sğlık ocağındaki ebe bile kalp atışlarından erkek mi dedi 🤭 Ebelerde anlayabiliyor sorabilirsin bence 🤗🤗
Duyyygu Leyyacvkk bana da aynı şeyi söylediler önce kız gibi dediler sonra erkeğe benziyor dediler detaylıda öğrendim erkek olduğunu ☺️
2505 Leyyacvkk 22 haftalığız bizimde yeni kesinleşti detaylıya girdim kız🥹bacak arasını tam gördüğünü artık yanılma olmadığını rahmini gördüğünü yumurtalıklarını göremediğini onunda bu haftada görünmeyeceğni söyledi ☺️
Cherry95 Leyyacvkk sanıdım gerçekten şans işi. Biz 12+6 ken öğrendik. Kuzenim 13 haftalıkken öğrendi komşumda aynı şekilde bu haftalarda öğrendi. Hepimiz de ikili taramada öğrendik. Umarım siz de en kısa zamanda öğrenirsiniz
Leyyacvkk Serpillllllll bazen küçük olup kanala kaçıyor dedi doktorum illeri haftalarda daha net beli olur kendini gösterirse dedi hayırlısı artık🤗 ama merak işte insan tutamiyor kendini
Leyyacvkk Nursemablk detaylı ultrason için gittiğimde randevuler dolu alamayiz dediler bende hep kız eşyaları aldım içime öyle doğdu halktan hayırlısı artık😁🥰
Sareminnn Bende 20 hafalık oldum ama göstermemişti bu hafta renkliye girdim ordaki doktora cinsiyeti sordum bana net sekilde gösterdi
Gizem2424 Leyyacvkk benim bebegımde oleydi erkek cıktı yani kiz saklar dıorlar ole bıseu yok benımkı erkek hep saklıyor
Serpillllllll Leyyacvkk sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da gerisi pek önemli değil ama cidden insan duramıyor hamile kaldığımdan beri hep merak var bende de 🤣
Leyyacvkk Serpillllllll aynen canım bizde aynı öyleyiz 🥰 Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Leyyacvkk 2505 ya rabbim kucağınıza almayida nasip etsin 🥰 hayırlısıyla bizde ugrenseydik hep bacağı kapali
Mavi_ada3 Bende 21 haftalık gittim bacakları kapalı erkeğe benziyor dedi 13 haftalıkken sırtını dönmüştü artık detayliya kaldı bakalım sağlıklı olsunda
Leyyacvkk Mavi_ada3 anldm canim aynen sağlıklı olsunlar kız erkek hiç fark etmiyordu ikiside senin canından bı evlat🥰
Leyyacvkk Gizem2424 buda öyle hep bacakları kapalı ve yukarıya doğru çekmiş sırtı dönük 🤗 hayırlı sağlıklı bisekilde dogsunlar ne diyelim😂