Papatya1997 Ayseatr ben balcalı Mete sucuda yaptırdım risklı olmama rağmen doktorum onun daha ayrıntılı yaptığını soylemıstı
gzdddd Ayseatr Ben 8 aydır medline a gidiyorum ama ayrıntılı ultrason İçin Ebru tarım a gittim , doktorumuz 6 adet doktor ismi verdi tercih sizin demişti. Medline da ayrıntılı ultrason yok yani , sonradan bir doktor gelmediyse tabi
Betulxxx Betulxxx bu arada bende Ebru tarım a gidiyorum. Sürekli olarak yani sadece ayrıntılı için değil. 5 düşükten sonra 32 haftalık oldum şimdi. Süper bir doktor maddi sıkıntı olmazsa ona git bence
Ayseatr gzdddd bende kızımda Ebru Tarım a gitmiştim çok güzel ilgilenmişti doktorum medline dedi ama bakalım belki yine oraya giderim
Ayseatr Betulxxx maddi sıkıntı olmaz 1000 lira olmus diye duymuştum benim gebeliklerimde sıkıntılı 6 düşük 1 dış gebelik yaşadım kizim tüp bebekdi buda hiç beklemediğimiz bi anda oldu zaten cok şükür
Betulxxx Ayseatr ayrıntılı 1200 nakit sanırım normal muayene 900 canım. Ben en son 900 verdim yani. Maddiyat sıkıntı yoksa bu kadar düşükten sonra bence ebru hanıma gidin. Zaten 1 aydan önce zor randevu alırsın canım
Papatya1997 Ayseatr anladım canım suan 18 olduğuna göre yarın ara balcalı kadın doğum dahılıye bölümünü . 22 . Haftana randevu verırler . Mete sucu dan randevu al Mete sucu alanında çok ıyı bır uzman Sehır dışından falan çok gıden car ona . Ama randevuyu al yarın yada bır kaç güne