MerveTrkc Salı günü 39. Haftamda sabaha karşı sancıyla uyandım 1 2 saat sonra uyumuşum yalancı sancı olduğunu düşündüm gün içinde hep halsiz ve yorgundum ama gündüz gayet iyidim gece yine başladı sancılar bel ağrısı neyse aldık bavulumuzu gittik hastaneye nstye bagladılar ara ara 50 geçmeyen sancılar çıktı bu sırada nöbetçi doktor geldi açılma varmı diye bakmaya suyum gelmişti o sırada ama bi telaşlandılar hemen doktorumla irtibata geçtiler merse bebek büyük tuvaletini yapmış doktorla telefonda konuştuk hiç korkma ben geliyorum dedi acil sezerya almak zorundayız yoksa bebeği tehlikeye atarız dedi ve o şekilde apartopar sezeryana girdim ailem fotoğrafçı zor yetişti doğuma neyse şimdi bebeğimde bende çok sağlıklıyız
Melikeznar MerveTrkc çok şükür bebeğiniz sağlıklı allah analı babalı büyütsün insaallah bende kısmetse salı günü zorunlu sezeryanla bebeğime kavuscam insaallah🙏🏻
MerveTrkc Melikeznar aslına bakarsanız çok daha rahat keşke planlı sezeryan tercih etseydim diye düşünüyorum ilk iki gün biraz ağrı oluyo ama 3. Gün gayet iyisiniz
Melikeznar MerveTrkc etrafımdaki insanlar hiç oyle demiyo iyice psikolojim bozuldu hatta bugün bi görümcem ins sezeryan demezler bıçak altına yatınca insan bi daha toparlanamıyo hep dikkat etmek gerekiyo dedi iyice moralim bozuluyo
MerveTrkc Melikeznar hiç moralinizi bozmayın tıp çok ilerledi yeni yöntemlerle gayet rahatsın normal doğumunda zorluğu var aşağda dikişler oluyo