Karabiberimm Kızlar 20+5 im ama hala hareketlerini hissetmiyorum . Hastaneden randevu da bulamıyorum . Normal mi bu durum ?
uraz_ve_annesi- Karabiberimm ben kilolu olduğum halde 17. Haftada hissetmeye başlamıştım bir şekilde alın randevu gidin bir baktırın ben olsam duramazdın şimdiye kadar bile
deryarslan00 Karabiberimm belki hissediyorsn da anlamıyorsundur ama için rahat etsin diye git bi doktora en kısa sürede. Ben 24. Haftadayım bir iki haftadır net hissediyorm ondan önce dikkatimi oraya verirsem falan anca hissediyordum
dygefe 1-2 haftaya hissedersiniz, sıkıntı yapmayın kendinize, daha çok minik ben de 21.haftada hissettim
Karabiberimm dygefe İnşaAllah hissederim ilk gebelik belki de daha zamanı var . Geçen pazartesi gittim detaylıya girdim herşeu normaldi
dygefe Karabiberimm eşim kadın doğum doktoru bazı gebelikler de erken bazıların da geç hissedilir demişti 24.haftaya kadar normalmiş. Ama benim de içim rahat etmediği için gidip bakmıştım kıpır kıpırdi ben hissetmiyordum.
segah06 Karabiberimm Merhaba, 24 haftaya kadar hissedememeniz gayet normal… İçiniz rahat olsun. Tabi yine de rahatlamak isterseniz doktorunuza görünün. İyi haberlerinizi bekliyorum🌸
Karabiberimm Bnmv-1 hissediyorum ama işte acaba bağırsak hareketi mi diye emin olamıyorum bide bu haftalarda tam olarak nerde hissediliyor acaba
Bnmv-1 Karabiberimm bağırsak hareketi değildir büyük ihtimalle bebek hareketidir ama bazı kişiler geç hissediyormuş ben mesela sol tarafımda hissetmiştim böyle ufak ufak bağırsak hafeketi gibi
mertveannesi2211 Karabiberimm 22+2 de hissetmeye başladım bende sizin gibi korkuyordum acaba birşey mi oldu diye ama panik yapmayın özellikle ilk gebelikse geç hissediliyor
Aybuke2639 Yaaaa bende tek ben hissetmiyorum diye korkmuştum doktorada sordum herşey normal ama bende bağırsak hareketi gibi hissediyorum omu bebek 😁
esmaozdemir76 Karabiberimm ben en net hareketini 21. Haftamda hissettim onda bile emin olamamistim acaba bebek mi diye doktoruma sormustum bazıları geç hisseder bazıları erken bebekte bı sıkıntı yok normal demişti