Rmutlu 38+1 3500 kilo olmuşuz💕 hiç açılmam yok rahim ağzımda kapalı 40 ı bulacak gibiymişiz ben çok sabırsızlanıyorum kavusmak istiyorum artık🥲🥲
NurberaMom Rmutlu bir haftada 400 gram almışsınız önceki posttan biliyorum maşallah 🧿 umarım bizim bebiş de alır o kadar
izobellaaa-_- Rmutlu 38+2 kilosunu bilmiyorum 🥹 açılmam var 37 de 1 cm doktor alttan muayene etti gayet iyi dedi bakalım yarın gideceğiz durumlar nasıl çok merak ediyorum 🤦🏻♀️
Rmutlu NurberaMom evet çok şükür iyi almış ama hiç açılmam yok eğer 40 a kalırsam normal doğuramam diye korkuyorum çok iri olursa
Sshr35 izobellaaa-_- Sancılarınız varmı ben normal doğumu beklicem dedim ama dayanamıyoruz bide 2 kayıp sonrası kazanılan bi bebek riske atamadık ama inşallah pişman olmam normal denemediğime
izobellaaa-_- Sshr35 Allah korusun canım inşallah sağlıklı şekilde kucağına almayı Allah nasip eder valla hiç bir belirtim yok sadeve açılmam var çok merak ediyorum normal doğum istiyorum 😀🤦🏻♀️
NurberaMom Rmutlu benim tüp bebek olduğu için 38den sonra Sezeryan için gün verecekler muhtemelen. Sizin doğumunuz da kolay geçer umarım 🤲🏻
izobellaaa-_- Rmutlu tamamdır genelde senle hep aynı gidiyorduk en son son 2 gidişimde doktor demedi kilosunu boyunu normal de her hafta gidiyorum🤦🏻♀️
Rmutlu izobellaaa-_- ben çarşamba gününe aldım randevu tekrar 39 olucam o gün artık dogurmak istiyorum çok sıkıldım yürümek uyumak hareket herşey çok zorlaştı
izobellaaa-_- Rmutlu bende çok sıkıldım fiziksel bir değişimim yok ama ruhen cidden sıkıldım rahat yürümek istiyorum 🤦🏻♀️