Bebekhasreti1512 Kızlar yalvarıyorum tüp bebek sürecindeyım bana dua edin bir daha gelme şansım olmaz mls eşim diyor bu son lütfen bana dua edin hayallerim den bile daha güzel hayırlı sağlıklı sıhhatli bir kızım olsun Kübra ismim
Deletedmom_110 Bebekhasreti1512 Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah canım benim dualarım sana🤲🤍
MadameHappy34 Bebekhasreti1512 kız çocuk erkek çocuk ayırmayın lütfen.. sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim isteyen herkese ve size de..
ikikizannesi__ Bebekhasreti1512 rabbim gönlüne göre saglikli sıhhatli nasip etsin canım.benimde 7 yıl çocuğum olmadı eşim hiçbir zaman tüp bebeğe razı olmamıştı. Olursa kendiliğinden olur tüp bebk asla istemiyorum diyordu Allah’ım ne dualar ettim ne dualar istedim kim hacca gitse kim umreye gitse kağıda yazar ismimi verirdim. Kendiliğinden hamile kaldım 1 kızım var 2 yaşında şuan 18 haftalık 2.kizima hamileyim. neden anlattım bunu kardeşim yagmurmu yağıyor aç ellerini dua et kalbinmi daralıyor dua et masum bir çocuk mu gördün bir çikolata ver ismini söyle deki bana dua et herkesten ama herkesten dua almaya bak🥰🥰
Bebekhasreti1512 MadameHappy34 asla ayırmak deyıl küçüklükten beri hayalim bir kızımın olması o yüzden
Bebekhasreti1512 ikikizannesi__ Allah razı olsun kardeşim İnan aynısı yapıyorum hamilesiniz dualarınızı beklerim inş
mylittlebabym Allah gönlüne göre versin inşallah bir an evvel müjdeli haberi alırsın. Ama eşinin seni böyle stress yaptırması da hiç doğru değil bunu da söylemeden edemeyeceğim.
Bebekhasreti1512 mylittlebabym başka bir şehirden başka bir şehire gidiyoruz maddiyat bakımıNdan ve kalacak bakımıNdan oda çok zorlanıyor mlsf
Bebekhasreti1512 mylittlebabym öyle tabi ama imkanlar kısıtlı inş olmassada bılmıhırum tekrar denerim. Ama hemen deyık maddiyat olarak şuanlık çok zor eşimi ikna etmeye çalışırım
seyma9188 Bebekhasreti1512 Rabbim sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin kuzum sana da dileyen,dua eden herkese de 🙇♀️ Kimseyi evlatları ile sınamasın inşallah 😊
excitedmom- Bebekhasreti1512 Allah’ım sanada banada isteyen herkese de tez vakitte güzel haberler alabilmeyi, karınlarımızın kucaklarimizin dolmasını nasip etsin inşallah. Aminnn🙏😊