alonee Hamaratpanda Paloma Faith- Only love can hurt like this. ❤️Hamileyken dinletirdim oğluma şimdi yine açıl dinliyoruz
OynakBalinaa Hamaratpanda Daha doğmadı ama o günleri de görürüm inşallah ve bebek bekleyen tüm anneler de görür bu anı ❤️
Sevgiozann Aag06 geçen hafta kayinvalidem nasılsın deyince ben de bu şarkıyı söyleyip halimi anlatmıştım 🤣 gülmüştü baya
Aag06 Deletedmom_110 kesinlikle aynen 😂😂😂 nerde o candan ercetin “ biliyorum sen bir meleksin ” sarkisi o sarkilar son aylar ve dogumdan sonraki ilk ay gecerli bir sarki 😂😂 sonrasi buna dönuyor
Zuzuu86 Uykudan uyanmış gülermiş bakarmış annesi onu çok severmiş öpermiş 🥰 bunu söylüyorum sürekli bir de Kayahan’ın minnacık sevdalar 🥰
Hamaratpanda OynakBalinaa postunu hatırlıyorum inşaAllah bir dahaki kontrolde hem bebişini görürsün hem de kalp atışını duyarsın 🌸
QUEEN088 Hamaratpanda 💙MURAD ARİF-OĞLUM💙🐣 Sən mənim həyatımsan oğlum Olduğun yerin havası nəfəsimdir💙
Hamaratpanda AmaanAliRzaBey Allah sabır versin kuzum 😢 Rabbim tekrar anne olmayı, bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💙
OynakBalinaa Hamaratpanda inşallah kuzum lekenlemem oldu bugün baya korktum ama yerleşme kanaması dedi doktorum progestan verdi dinleniyorum şuanda bir sıkıntı yok dedi 😬
Hamaratpanda OynakBalinaa korkma canım ya hep ya hiç. Ben hamile olduğumu 8. Haftaya yakın öğrendim. O sürece kadar hasta indirip kaldırdım. Covit oldum, sarı seron taktırdım, röntgene girdim…😂 Allah’a şükür bebeğim şuan için iyi. Sen keyfine dinlenmene bak ❤️