Aloneanqel Kızlar sezaryen olacağım. Sorum başlıkta yazılı. Normalde 39 düşünüyorum ama ilk sezaryen yerim şiddetli derece ağrı yapıyor. 5 gün önce doğsa problem yaşar mıyız acaba , Allah korusun?
ErdoganGamze Aloneanqel Sanırım kilosuna bağlı. Ben 38+1 de dün acil sezeryana alınmak zorunda kaldım. Bebeğim 2 kilo 100 gram doğdu. Hemen küvöze alındı
Merveberill Aloneanqel 38+1 de sezeryan doğum yaptım bebeğim küvöze girmedi canım bişey olmaz inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini ☺️
Deletedmom_110 Aloneanqel canım ben 37+3 te sezeryan doğum yaptım bebeğimde herhangi sorun çıkmadi küveze de gitmedi kilosu da düşüktü yani 2500 doğdu zannetmiyorum seninki de girmez kilosu falan da iyi masallah 🤍😊
Aloneanqel ErdoganGamze şuan 35+2 deyiz 2500 gr 47 cm. İlk bebeğimi de 38+5 de 3580 gr 50 cm doğurmuştum. Salı ya da çarşamba kontrole gideceğim. Gidince sorayım bir 🌸
ErdoganGamze Aloneanqel Bana da gündüzünde 2700 dedi doktor kilosuna. Ultrasonda öyle çıkıyordu. Akşam 5′te doğum yaptım 2100 çıktı 😔
Aloneanqel Merveberill aslında anne karnında kaldığı her dk onlar için daha faydalı günü gelene kadar. Bilemiyorum. Çok acı da çekiyorum. Ama acı çekiyorum diye bebeğimi de riske atmak istemiyorum. Nasıl zor bir durum 🤦🏻♀️
Aloneanqel ErdoganGamze evet fark edebiliyor ve doğduğunda ödemini atıyor bebekler kilosu 500 gr ya da 1 kg düşebiliyor. Şimdi nasıl bebeğin canım çıktı mı hala küvözde mi
Ayseaysa ErdoganGamze benim bebeğimde 2.200 doğdu 3 gündür küvezde solunum sıkıntıs8 var yoğun bakım bölümünde yatiyo inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeklere 😔
Merveberill Aloneanqel öyle tabiki canım bende normal doğum bekliyordum ama covid oldum tahlillerim ve nst sıkıntılı çıktı biraz bebek hareketlerini de az hissedince riske atmayıp sezeryana alındım hemen gelişimi ve kilosu iyiydi sorun olmadı çok şükür
Aloneanqel ErdoganGamze inşallah tez vakitte kucağına alıp evinize gidersiniz canım 🙏🏻🌸 Allahım tüm bebekleri korusun 🙏🏻🙏🏻♥️
ErdoganGamze Ayseaysa İnşallah ya çok özlüyorum göğüslerim sızlıyor, resimlerine bakıp teselli oluyorum 😞
Ozge Aloneanqel 38+1de doğurdum 3200gr doğdu sarılığı için bile küvöze girmedi çok şükür. 37.hafta ve sonrası doğumlar normal kabul ediliyor. İçinizi ferah tutun 🌸