Murvett Kızlar 36+5 teyim ara ara gelip giden mide bulantıları yaşıyorum grip veya herhangi bir enfeksiyon yok doğum yaklaştığı için mi böyle yaşayan var mı ilk gebeliğim
_ozlmm Murvett Bende burda bekleyeyim 36+3 😑 Şuan bile midem bulanıyor bayık bayık içim kendimi garip hissediyorum 😂
Tutiko Murvett 30 da geri geldi kusuyorum hala midem agır yemegi hic kaldrmıyor cok yorgunum 36 daym ah dogursak
NurberaMom Murvett 37+0 bugün hastane de bile dayanamadım kustum üstelik son bir aydır kilo kaybı yaşamışım o yüzden doktorum prilam ı yeniden kullanabilirsin dedi. Çok şükür bebek kilo almış yeterince
Sinemkarq _ozlmm aynı durumdayım 36+3 te aşırı mide bulantısı var ve arada bıçak saplanır gibi bir sancı
Murvett Herkese teşekkür ederim verdiğiniz cevaplardan dolayı tansiyonum da gayet iyi ama sanırsam hormonlardan kaynaklı
denizmoms Murvett benim de aynı. Günümüz de aynıymış. Hafif baş ağrısı hafif mide bulantısı var arada geliyor devamlı değil. Kasılmalarım da artıyor gibi. Acaba doğum iyice yaklaştı mı
Murvett denizmoms şu anda 37. Haftamdayım kasıklarımda ağırlık ve mide bulantısı yoğun bi de yürüyememe var tabi
denizmoms Murvett benim de kasıklarımda ağrı oluyor özellikle oturup oturup ayağa kalkarsam bi ağırlık oluyor