Alyaarasmom Kızlar Dereotlu poğaça yemenin herhangi Bi zararı olurmu dereotu zararlımı şuan anlamadım Bi çok sayfada saçma şeyler yazılmış ama bilgi verirseniz sevinirim 🙏
Bahar11mucize Alyaarasmom dere otu maydonoz düşük tehlikesi yapıyo ama demet demet yemediğiniz sürece poğcanın içindekinden zarar gelmez bende yiyoruö dereotlu poğca bişeyde olmuyo çok şükür
Kevser26 Alyaarasmom bende hep yedim maydonoz ve dereotunu bol bol salatalarda yedim porsiyonlarda hic bisey olmuyor kahvaltilarda hep yiyorum 2 3 dal 😊 fakat aşırısı zararlı tabiki ozellikle suyunu kaynatmak zaten tehlikeli
Hafizeipek Bahar11mucize doktorumun dediğine göre maydanoz da düşük yapmıyo maydanozun sapini kaynatıp suyunu içmek düşük yapıyor
Ozgesahin Bahar11mucize ne alaka bana doktorum liste verdi orda dereotu maydonoz yazıyo sabah öğününde
Bahar11mucize Hafizeipek ben diyet yaparken hamile kalmıştım canım normalde diyetisyenim sabah kahvaltılarında falan salatalarda veriyodu direk dereotunu ve maydonuzu kesiyoruz düşük riski yapar demişti
Hafizeipek Bahar11mucize düşük riski yapabilmesi fazla yemek lazım diyor her doktor ama farklı düşünen de var demek ki
Hafizeipek Bahar11mucize hatta ben doktoruma sorduğumda aynen şöyle dedi; o zaman kimseye kürtaj yapmayalım maydanoz yesinler dedi
Ginkgo Ben hep yedim dereotu maydanoz zaten insan maksimum ne kadar yiyebilir ki oturup 1 demet yemiyoruz ya. Bi kac tutam yiyorsun😊
Hafizeipek Ginkgo valla bir oturuşta 1 demet roka yemisliğim var benim 😂çok severim yeşillik kahvaltıda🌿
Hafizeipek Ginkgo evet anne karnında hiç tatmadiği şeyleri sevmiyolarmis gercekten yabancı geliyomuş çünkü tat 😊İzmir li bebek sevsin zeytinyağlı valla kusura bakmasın 😂😂😁
Babies16 Alyaarasmom kararinca yenilen hic birseyin zarari yok.sabah aksam demet demet dere otu yemiyevegnze gore gonul rahatligiyla tuketebilirsnz. Ben okada rhurma yedim dogumu tetikler dediler.40. Haftadayim..bo dogamadi kizim