Cnslrsln melekarya rahmim kalp şeklinde ve dün doğum için gün aldım ayrıca nst de gram sancım çıkmadı ben erken doğum riskini baya baya atlattım allah sanada nasip etsin
Nazife03 Gizem1994 bnm 21.haftadan beri erken doğum riski vardı çok şükür 36ya geldik genelde hep yattım dinlendim çok şükür haftaya doğum olabilir dedi doktor bklm sağlıkla gelsinler
Gizem1994 Nazife03 maşallah darısı basıma bende sürekli yatıyorum bakalım 🥰 Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi🤲🏻
Mavisperi Gizem1994 30. Haftada benimde sancilarim çıktı 1 cm açıklık vardı 3 gün hastanede yattim ilaç tedavisi ile durduruldu suan 35. Haftayı doldurduk yine sancilarim cikiyo Allah izniyle bisey olmaz insaAllah
Betulkrbs20042022 Ahuum ayniyiz siznle bizede doktor 30.haftayı gor sonra bakicaz dedi malesef kan akisim az oluyor bebege
Ahuum Betulkrbs20042022 kan akışın mı az ;/ ilk defa duyuyorum bn kan sulandırıcı kullanıyorum . Bnmde öle 30u görürsem ne mutlu dicem. Bebeğime ne hayaller kurmuştum oda bakmıştım etmiştim. Şimdi sadece acil olanları alıyorum ya hayata tutunamazsa diye
Betulkrbs20042022 Ahuum ayni bende oyleyim bende hem hap hem igne kullaniyorum kan icin ama ne fayda soluna yat dedi hep
Hlvgmz incilay2831 bende ciğer geliştiriciden sonra bir süre hareketlerinde yavaşlık hissettim ama sonra normale döndü