Nesli-38 Busra3246 olabiliyor öyle ya sağlıklı olsun da inşallah son haftalarda cok daha fazla alıyorlar inşallah alır
Leyla1938 Nesli-38 bizimde doğunca 2 yaş 2 ay falan olucak ağustosta iki yaşında girdi oglum. Doğum yapınca yazın kaç dogurcaksiniz merak ettim🙈
Arife2736 Nesli-38 a ins çok amin herkes öyle diyor ama burda bir kaçta e okudum daha zor diye o korkutuyor beni
_mir_6547 Nesli-38 aslinda ultrason cihazında yanilma oluyo benim ilk hamilelihimde iri bebek 4 ve uzeri ölcuyodu kiloyu bir dogdu 3500 Sok olmustum şuan 28 haftalığım 2 hamileligim de bakalim normal gidiyor şimdilik
Nesli-38 _mir_6547 normalde yapabilşirmişsiniz aslında işte nasip ya doktorların hangisi dogru diyor hangi usg daha dogru bilemiyoruz malesef
Nesli-38 Leyla1938 maşallah iyi 2 yaşını geçkin olması 😊 tamam yazarım hafta içi belki suni ile alır doktor gecen cuma suni ile başlatalım dedi ben açılma olsun diye biraz daha beklemek istedim bu salı gidicem bakalım dualaşalım 😍
Leyla1938 Nesli-38 hayırlı doğumların olsun inşallah.bencede daha yeni 38 olucaksin kendi ağrın acilman olsun aceleye gerek yok.