O1gencanne Mahbube benımkıde yarım saat uyuyosa 2 saat tekmelıo.ama gece uyuyo sanırım veya uykum agır hıssetmıom mu bılmıom😂ben uyanıyorm bı kaç dk sonra miden guruldamaya başlıo sonra benım yavru eşşeğmin sıpasıda uyanıo minik mınık hareketlerle.suan oyleyız😂🤦🏼♀️Demir ilacı aldm.1 saat sonra kahvaltı.🤭
Mahbube O1gencanne aman sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil 🤲 ama az önce bi hareket yaptı döndü mü yuvarlandı mı içimde belli değil dedim herhalde şimdi kucağıma gelecek yani 🙈 ama gerçekten güzel duygular ben zaten o hareket ettikçe daha çok motive oluyorum
Seyma-Aslan00 O1gencanne benimkide öyle bazen öyle bi vuruyo ayıp anneye vurulmaz çocuuuummm diyorum🤪🤣 hissetmek cok güzel yinede. Allahım canlarına sağlık versin♥️ 36+1 iz bizde
Seyma-Aslan00 O1gencanne sağlıkla inşAllahh❤️ valla öyle son haftalar geçmek bilmiyo hemde artık hamile olmaktan yorulmuş olunuyo😝 hep aklım onda iyi mi niye vurmadı bisey mi oldu diye gözümüzün önünde olsalar daha güzel😍
O1gencanne Seyma-Aslan00 ben tekmelerınden korkar oldum.ağrı verınce acaba kanalamı ındı,bısı mi oldu,kordonmu dolandı bılmem ne.hep kurgu yapıom ama bısı olmuo.anlık dusunce gelıp gecıo.abartmıom buyutmuomda.ne bılım değişik 😅butun gun hareket etmezse ozman kork dedı doktorum bana.
Senazeynep34 Escobar ahah friendsi izledin mi? Orada feebi var bı tsne ucuzleri vardı onlara devamlı böyle fiyordu çok tatlı 🥰
Senazeynep34 Benimde bu iki gündür çok fena. Çocuk hiç uyumuyor resmen ve aşırı sert hareketler yapıyor. Asla durmuyor ister ayakta ol, ister iş güç yap yok uykusu falan. İnşallah doğduktan sonra böyle hareketli olmaz:/
Morkelebek26 O1gencanne inşAllahhh 🤗 ama sanmıyorum annem diyorki sen kendini belli ettiğinden sonra tam 9 ay fırfır döndün içimde hiç durmadın 🙈 bu hanımda bana benzemiş annesinin kızı 😁
Seyma0323 Kızlar bende 28+3 haftalığım ve şimdiye kadar hiç sert rahatsiz edici tekme yemedim çoook merak ediyorum🙃 benim oğluşum heralde çok sakin nadir hafif hissediyorum sadece🙈
O1gencanne Seyma0323 benımkı 15.haftasından beri maşallah fırıldak😂🤷🏼♀️Hala da aynı.kemikleri kasları geliştikçe kılosu arttıkca daha da acıtıyor.🥺
Seyma0323 O1gencanne doktorum diyor her ultrasonda hareket ediyor sen hissetmiyorsundur🙃😀 30. Haftaya az kaldı belki ozaman daha sert hissederim
O1gencanne Seyma0323 bız ağrı çekıoz dıoz bu kız ıns sert hissederm dıyor😂🤷🏼♀️ Emın ol istemezsn yani 🥹😅 cidden ağrı yapıo.bişi oldu sanıo ınsan.
O1gencanne Seyma-Aslan00 valla baktım 30 dk gıkı cıkmadı uyuyordu sanırım sımdı gene fıldır fıldır😂😂😂