Melekler-im Gamze2022 ekim 15 ama alıcak doktorum erkenden 10 günüm anca kaldı haftaya gün verecek daha dayanamıyorum
Busrakayabasi35 umena 13+4 ve kusmaktan hayatım bitmiş gibi hissediyorum 😂 ama geçiyor şimdi yavaş yavaş 😂
KumsAlyaa Busrakayabasi35 Canım benimde 7. Haftadan beri kusma oluyordu sabahları 11 haftanın sonunda aşır arttı günlük defalarca kusmaya başladım şuan 12+5 sadece bulantı hissi oluyor sabahları kusma yok normal mi geçmeye başladığının sinyali mi acaba bu
Mortokakar 12+3 zaman hiç geçmiyor. Sanki yıllardır hamileyim ve hala sürüyor gibi. Cinsiyetini öğrenmek için 16.haftayı bekliyoruz. Öğrenip biraz alışverişe başlasam belki hızlanır zaman ama şuan bulantılarla birlikte çok zor.
Elifozkaya Mortokakar evet kesinlikle size katılıyorum ilk zamanlar hiç geçmiyor gibi geliyor şu an 16+4 teyim cinsiyeti de iki gün önce öğrendik zaman hızlandı sanki . Bulantılar da bitince herşey rayına oturacak ❤️
Yildizayz umena benimde ilk hamileliğim 17+5 den selamlar biz cinsiyetimizi öğrendik kızım olacak inşallah ilk aylarda kusma halsizlik koku hassasiyeti vardı ama şuan hepsi geçti maşallah 🧿🧿❤️
esragucergun umena canım bende 12+3 deyim ilk gebelik bende cinsiyetine aşırı meraklıyımmmm 2li tarama yaptırdınmı
Prensesannesiiiiiiiiii umena 18 haftalık olduk heyecanlı geçiyor bir an önce hareketlerini , tekmelerini daha net hissetmek istiyorummmm 🐣🥰😍
Medinedogru03 Prensesannesiiiiiiiiii Bn 17+3 üm Bn daha hiç bise hissetmedim siz az da olsa bise hissettinizmi acaba ilk hissediginizde nasıl birsey ler oluyor çok merak diyorum belki hissediyom da haberim yok bagirsak saniyom olabilir 😁😁 daha net dedinizde acaba çok azmı hissediyormusunuz?
B-ebek Mello29 karnınız büyüdü mü acaba, ben şuan hamile değilmişim gibi.. hiçbir belirtim yok hiçbirsey yok
Mello29 B-ebek Karnim hic cikmadi daha aksamlari biraz gaz falan olunca cikiyor sabah dümdüz cıkar ya yavas yavas kilo alalim bebis iyi durumda o yüzden sorun yok 🥰
B-ebek Mello29 10 gün oldu doktor çok şükür herşeyin normal olduğunu söylemişti, ama yinede kendimi dinlemekten yoruldum ne zormuş annelik ☺️
Yksl1634 umena bu gün 16 haftalık olduk ama cinsiyeti hâlâ öğrenemedik yani çokta şey yapmayın göstermeyebiliyor kendini🥲