umena Kaplang3 Allah acil şifalar versin ben ilaç kullanımı hakkında bilgi sahibi değilim bilen anneler dönüş yapar insaallah 🌈
Hamis_irmak1026 umena ben folik asit kullandım şimdi decavit ve kan ilacı verdiler ayriyetten de sağlık ocağı d vitamini verdi onu kullanıyorum birde bulantı için ilaç kullanıyorum
umena Kivircikkuala ben 😂 üç gün koyu çıktı bu iste gariplik var dedim test yaptım çok silik çizgi çıktı 🥹🫶
Salicbulutt 37+1 olduk sağ kalçamın ağrısı bacağıma vurduğu için 2 haftadır günlerim ağlamakla geçiyor. Ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorum mide bulantısı sık sık WC işi bu ağrıların yanında hiçbir şey yani keşke tek derdim onlar olsa
Mrv_77_77 Salicbulutt sizin bacak ağrısı hamilelikten mi kaynaklı eğer öyleyse geçiyor merak etmeyin doğumdan sonra benimde vardı çok ağırlaştığımda baskı yapıyordu o gece uykusuzlukları varya off aklıma gelince ben şimdi nasıl bir daha cesaret ettim diyorum Allah yar ve yardımcınız olsun hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza bi alında gerisi düzelecek inşallah
Hacer_yavuz_24 Benm sıkıntılı bi süreç inş kucağımıza alınca unuturuz geçer yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım🤲15+3den slm bu arada
Burrccu Melekler-im cok guzel geliyor bunlar bize 😂 9+4 oldum bende :))) hemen bende buraya böyle seyler yazayim sksksk
Emlsri23 11+5 27 Eylül ikili taramam var cinsiyet için sabırsızlanıyorum tabi hayirlisi 2 tane kız dan sonra merak çok var belim ve sol bacağımda ağrı birazda karnimda ağrı var halsizlik hele uyku sürekli uyusam o kadar iyi biraz sinir zaman zaten durmuş gibi geliyor 😃😃 mide bulantım ilk 3 hafta oldu galibanin onun acısı bu şekil çıkıyor
Derya_gumus umena saat 12 itibari ile 100 günüm kaldı:)) 25 +5 im şu 1 haftadir baya sıkıntı geciyo simdiden bu karin sertlesmeleri bebek bi yerde kasiliyo sertlesip kaliyo bel kasik agrilari oldu ilerisi icin Allah yardimcim olsun sağ salim kucagimiza alalim insallah bebislerimizi