Aysegulll bebekleriniz çokmu hareketli benim bebeğim o kadar hareketli değil gecede hiç uyanmıyorum hareketlerinden.hele ayaktaysam hissetmiyorum bile 4 gün önce falan daha hareketliydi sanki. uyuyamayan bile varmış hareketlerinden doktora gitmelimiyim 😢
Tbrk Aysegulll camim bnmde 28 haftalik. Bnimkide cok hareketli deil. Cok nadirr sert tekme atiyor. Geceleride hic uyanmiyorum. Bnde sorucam doktorum😣
Derya61 Aysegulll suyu azalınca hareketleri de azalıyomus acaba ona mi bağlı yoksa başka bişey mi bence doktora git. Ben her hareketini hissediyorum canm
aasenamerve Aysegulll ben 32 haftalık hamileyim ben de hiç uyanmadım tekmesiyle. Evet max 2 saatte bir hareket ediyor ama öyle çok şiddetli ya da uzun süreli değil. Doktprumda gayet normal demişti hareketlerine. Herkesin çocuğu çok hareketli olacak diye birşey yok ama 1 gün boyunca hissetmemekte normal değil. İçiniz rahat etsin bu hafta bi gidin doktorunuza
nurcnkk Aysegulll canım doktora git için rahat etsin , birde ayakta çok kalınca yorulunca hareket etmiyorlar bol su iç dinlen hareketlerini hissedersin inşallah
Lavinim21 Bebeğin hareketlerini 2 gün boyunca hiç hissedilmezse doktora gidilmesi gerektiğini biliyorum canım
Elifece Lavinim21 Aysegulll iki gün çoook uzun bir süre . 4 saatten fazla hissetmezsen doktora git hemen
NALIN Belli aralıklarla gece hissettiğim oluyor ama uyutmayacak derecede değil hiç mi hissetmiyorsun ben bir saat hissetmezsem doktora giderim nasıl durabildin 😏 yinede kötü düşünme mutsuz san yorgun san aynı şekilde yorgun ve mutsuz oluyor bebis
NALIN Doktoruma sordum bol bol su içmenin etkisi var mi diye var dedi benim ne kadar manyak olduğumu sürekli hissetmek istediğimi biliyor diye öyle diyor dedim 😂 denedim gerçekten de bol su içince etki oluyormuş
Aysegulll NALIN suyu deneyecepim canım artırıcam hareket ediyor ama çok sert değil işte yarın bi gideyim yinede içim rhatlamıcak
Aysegulll Çok şükür hareket ediyor ama 4 gün önce daha sıktı hareketleri çevremdekilet biz uyuyamıyorduk falan deyincede iyice panik oldum suyununazaldı acaba
Busranagme Aysegulll yorulunca pek hissedemezsin Can'ım . Bende pek uyanmam hareketını ama gün içinde hareket eder , dinlendiğim Zaman
Mervenur Bnde hareketlerinden dolayi uyaniyrm surekli ve bn ne tarafa yatarsam o tarafi tekmelio ve nasil yatacaagimi bilemiyorm 😟