Sinemberkehan Kan testi veren Kızlara bir sorum olacak. Hafta sonu sağlık ocakları çalışıyormu? Yani hcg test hafta sonu versem olur mu?
Aloneanqel Sinemberkehan sağlık ocağı ya sabah 11 e ya da 10 a kadar alıyor. Haftasonu da kapalı canım. Özel hastaneye gidersen 7/24 verebilirsin
sedamom00 Sinemberkehan özel hastane de ver bnce paran varsa 1 2 saate çıkıyor bizim burda 100 TL di sizin orda ne kadar bilmiyorum devletin acilin de verebilirsin oda erken çıkıyor sağlık ocAğı çok geç çıkıyor
Mutluuygungelen Sağlık ocakları çalışmıyor diye biliyorum, devlet acilleri bakıyor mu bilmiyorum ama özel acillerinden vermiştim ben kanı
Mutluuygungelen Sinemberkehan ben ankaradayım 200 tl ödeme yapmıştım canım ama haziran ayıydı, belki artmıştır fiyatlar
Sinemberkehan Yarenylmz İyi , ben 200-300 zannetdim. O zaman özelde ederim pazar günü. Her hal 1-2 saate cevap çıkar
Melekkkkkkar Yarenylmz ben devlet acile gittim tüp bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm kan vermem gerek merkezim kapalı dedim direk aldılar
sevde_16 Bende 1. transferimde 😔tedavi sürecindeyim dr istiyor diyerek devlet acilinden yaptırmıştım Şimdi 2. Tranferimide aynı şekilde yaptırcam güzel haberler alırız inşallah