Gulsah0306 kızlar 32.haftada izne çıktım doğum parasi ne zaman yatar. şuan 34 haftam bitecek muhasebeci önümüzdeki ayın 4nde yatar diyor ama bebis doğduktan sonra olmuyomuyirdu
Deletedmom_110 Gulsah0306 birkaç taksit şekilde yatıyor canım bebek doğunca da kalanı yatacak büyük ihtimalle benimki öyle olmuştu😊
AhseninAnnesii Deletedmom_110 dogum parasini toplu aliyoruz diye biliyodum, ay ay mi yatacak. Bir de maasin yuzde kaci yatacak
Hulyaao Deletedmom_110 merhaba bu ayrı bir paramı oluyor yoksa doğumdan sonra ücretsiz izine kadar olan maaslarimizin toplamı mi ya karışık oldu biraz ama doğumdan sonra aylık maasdan ayrı mı yani sormak istediğim 🤦
gkbyza Deletedmom_110 ptt veya e devlette tanımlı banka hesabına yatıyor. Canım ya sen aldın galiba. Bana iş yerim aylık veya toplu demedi nasıl alacağımızı görebileceğimiz bir sekme var mı e devlette falan ?
Deletedmom_110 gkbyza canım e devlete giriyorsun İşgöremezlik raporu yazıyorsun çıkıyor orda yatacak ve yatmış paraları görebiliyorsun ama bazen sistemsel daha geç görünebiliyo
duru_pars AhseninAnnesii Google de hesaplama tablosu var bakin isterseniz son 3 aylık maaş bölünmesine göre yatıyor
dilekk__ Bende 32. haftada ayrıldım kamuda çalışıyorum bu ödemeden nasıl faydalancam ne yapmam gerekiyor hiçbir bi bilgim yokta kızlar yardımcı olur musunuz bana da 🙂
Melegim_19 dilekk__ Ben de kamudayım pazartesi ayrıldım çalıştığınız yerde maaşlarla ilgili birimle konuşun benim mutemet lik birimi işgileniyor gittim sordum normal maaşımın yatacağını söylediler herhangi bir değişiklik olmayacak galiba özel yerlerde farklı oluyor
dilekk__ Melegim_19 Teşekkür ederim benim de hiç öyle bir duyumum olmamıştı ama araştırmak lazım yinede
duru_pars Deletedmom_110 maşallah canım hayrını gör inşallah 🌸 benim de 2 ay 10 gün asgari ücret yattı geriye kalan 20 gün yarım . Bakalım bana ne kdr çıkacak 😄