Hilalrumturk Arkadaşlar çevrenize söylemek için ne kadar beklediniz hangi haftada solediniz ben daha söylemedim
Derya Hilalrumturk ben 4 aydan sonra çevreye söyledim , sadece aileler biliyordu pek duyurmak istemedim 🤷♀️ herşey tam netleşsin diye bekledik
Deletedmom_110 Hilalrumturk Erken gebelik testiyle öğrendiğimde kayınvalideme söylemiştim sağolsun köydekilere kadar duyurmuş amacım birkaç ay saklamaktı ama olmadı
Hilalrumturk Deletedmom_110 Ahhh kayinvalideler benimki de ilkinde dakikasında her yere haber uçurdu bu seferkini soledim tek kisi duyarsa kötü olur dedim anlıcegi şekilde uyardım söylememiş hala kimseye, 😆 😆 😆
Hilalrumturk Benimde haftaya 7 +3 de randevum ultrason da sorun çıkar çıkmaz o zamana kadar beklemek doğru geldi daha fazla tutamam ama bende söylemek istiyorum
Deletedmom_110 Hilalrumturk Yok ben bu sefer asla söylemiycem ya anneme bile arayıp söylemiş anneme ben kendim söylemek istiyordum olmadı. benimki söyleme desem yine söyle😅
Hilalrumturk Deletedmom_110 ooo seninki baya fena dili uzun o zaman amannn dikkat et şimdi ne kadarlık 😀
Seva_aa Hilalrumturk Vallah canim ben 4 kez dusuk yaptimda suan ailem biliyor baska hich komseye soylemedim 15 haftaligim😀😀😅 ama normalda 3 ayindan sonra soylene bilir die dusunuyorum
Hilalrumturk Seva_aa hadi ya Allah kucağınıza almka naisp etsin sağlıkla inşallah ben yaşamadım şükür daha önce öle bisey ama olabilir tabiki hepimizin başına hersey gelebilir
hayalperest2310 aya girdim akrabalara yeni yeni söylemeye başladım anneme eşim ilk test yaptığımda yetiştirdi annem sağolsun kimseye demedi
Arzu_uu Hilalrumturk testı yaptığım gun annem teyzem ablam kaynanam görümcelerim herkes duydu 😂😂içimde tutamazdın ki ağlayarak heyecandan duymayan kalmadı şimdi ki aklım olsa kalp atışını duyunca derdim 😂çok heyecan yapıyorum bu huyumu hiç sevmıyorum 🤷🏻♀️