Dilarac Bikini bölgeme hep yaptırıyorum hamileliğim süresince yaptıracağım cok acıyor normalde böyle değildi sizdede öyle mi ben hala doktora soramadım siz sordunuz mu sakıncalı mı 🙂
Maviii Dilarac yaptırıyorum ekstra acı oluyor hassas olduğundan sanırım, bilemiyorum ama yaptırıyorum yine de
EzgiG Dilarac doğumumdan 1 hafta öncesine kadar hep yaptırdım ben sorun olmadı hiç en temizi bi de doğum sonrası da hemen yaptıramadığın için rahat oluyor bence
KayraVeAnnesi_06 Dilarac Anladım zamanla zaten azalıp , cansızlaşıyor Eğer kendinizi kasmıyorsanız devam edin derim ama kasıyorsanız burda zararı oluyor diyenler olmuştu bilmiyorum
DefCan01 Ben yapıyorum 24 haftaligim suan doğum zamanıma göre denk getirmeye çalışıyorum hatta. Mesela 25 inde yapacağım ama bir sonraki ağda da ne halt edeceğim bilemiyorum bir başkası aldığı zaman aciyor 😂 onumuzdeki ay göremem daha
Dilarac DefCan01 bendede hep aynı kişi alıyor o konuda Elide cok pratiktir ama genede kasılıyorum cok acıyor ama yaptırmadan duramam Ben yapamıyorum maalesef