Pamuk55 Kızlar 38+3 oldum bugün ama içimden hicccc bisey yapmak grlmiyo ha gene de zorla yapıyorum egzersiz açılma hareketleri ama bisey olmayınca canım sıkılıyor😔birde burda kadınlar o kadar şey yapiyo okuyorum ugrasiyo dogum başlasın diye onların da olmuyo hevesim kaçıyor sadece yatmak istiyorum zaten akşama kadar da biseyler yapsam olmayacakmış gibi geliyo bir karamsarlık var içimde 😑sonra gene kalkıyom biseyler yapiyom bu döngü böyle devam ediyo ama çok yoruldum napcam bilmiyom moralim sıfır bedenim ağır. ☹️Napsam bilmiyorum şunu şunu yaptım doğdu denilen şeyler kadar bunları bunları yaptım hala doğmuyor postlari görüyorum. Ben napcammmm🤯
Mervestark Pamuk55 aynı vallahi bende umudumu kaybettim, saldım artık diyorum kalkıyorum squat yapıyorum. 😂 artık cidden canı ne zaman gelmek isterse ve benim sancım da var ama düzenli değil bugün de regl ağrısı var 3cm açıklıkla beklemedeyim inşallah doğar bizim nazlı bebeler 🥹
enakcs Pamuk55 bende aynı moddayım canım demin yattım en son sancım başladı gerçek mi değil mi anlamıyorum artık dikkate de alasım kalmadı
Aselmeva_ Pamuk55 Benimki de sezeryan doktor belirliyor günü erken gelirse bilemem ama zamanını bekliyorlar gerçekten ne yaparsan yap benim çocuklar doktorun verdiği günden önce sancıyla geldiler bekliyorum
berceste5155 Pamuk55 benim ilk hamileliğim 39+6 olduk bu gün kontrole gittim sancı yok bebeğin hareketleri suyu iyi pazartesi tekrar gel dedi doktor
Pamuk55 Mervestark işin kötü tarafı açılmama inatla doktor ebeler bakmiyo cati muayenem yapılmadı belkide boş yere bekliyorum şuan inşallah catim uyumludur dolmalık doguma😂ama yoruldum ya morallerim 0
Mervestark Pamuk55 yaa keşke baksalar belki tetikler , gerçi bu zamana kadar 6-7 defa bakılmıştır bana nişandan başka bir şey gelmedi 😅
Pamuk55 Mervestark ama bakılması önemli galiba canım öyle diyolar yani cati uyumlu mu değil mi insan korkuyo😔
Mylittlemoon Tam olarak ayni hafta ve ayni durumdayım, başlangıçta erken doğum riski vardı şimdi de gelmek bilmiyor, her arayan dogurdun mu diye açıyor telefonu yoruldum ben de ama nankörlük de etmek istemiyorum artik hayırlısı ne zamansa oyle olur inşallah
Pamuk55 Mylittlemoon evet doğurdun mu diye soranlari unuttum 🤦♀️birde şey diyolar bana doktor ne zaman dogurursun dedi yahu sezeryan olmadığı sürece doktor ne bilsin ne zaman doğacağını insanın sinirini bozuyorlar 😡
Eelliiff1234 Pamuk55 39 un içindesin ben napıyım 41 haftanın içindeyim gelen giden yok bende gelsin diye bekliyorum 😅
Pamuk55 Eelliiff1234 sende haklısın 😂ama moralim bozuk diye dayanamıyorum dedim sadece ben mi boyleyim
Eelliiff1234 Pamuk55 bozma canım moralini 😃 bende bu aralar şu kafadayım benden geri haftalarda olan herkes doğurdu bi ben kaldım diye sinir oluyorum 😂
Pamuk55 Eelliiff1234 😂tm sizde sıkmayın canınızı elbet gelirler ama şunu görmüş olduk şunu yaptım doğdu diye bisey yok kendileri geliyo
Eelliiff1234 Pamuk55 aynen öyle herşeyin vakti saati var onlarda zamanlarını bekliyorlar yavrucuklar napsınlar 🥰 biz sabırsızız biraz işte bi onlar kadar olamıyoruz 😂