biokadin srpltys kuzum ben 26 haftalığım suan Aralık ortası olur dedi ama ben o kadar beklemez sanmıyorum siz kendinizi anlarsınız zaten
Msfidash biokadin evet az kaldi 🤲 yavash yavash alirsak simdiden iyi , cok shey lazim bebishe cooooook 😅😅😅🤭🤲
TeoMom biokadin 20 Aralık gözüküyor 27+3 olduk oğluşla💙 ilk bebeğimde yaşadığım hayal kırıklığı ve üzüntüden dolayı henüz alışverişe başlamadım inşallah 2 hafta sonra her şeyi birden alma planım var 32 gibi de hastane çantasını hazırlarım diye düşünüyorum
FaDo0608 tazeanneveminigi 3lü set olarak düşündük canım örnek olarak link bırakıyorum ☺️ 🙈 https://www.hepsiburada.com/yoyko-ultimate-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000TKF01
tazeanneveminigi FaDo0608 çok güzel canım maşallah. Güle güle kullanın inşallah 🥰🥰 biz hala kadar veremedik
FaDo0608 tazeanneveminigi teşekkür ederim canım, biz en başından beri bunda kararlıydık zaten. Umarım sende içine sinen bi bebek arabası bulursun ❤️
aylam12 biokadin merhaba bənde 5 Aralık görünüyor insAllah 28 haftalik olmuşuz 🥰 hala bi hazırlık yapmadikk bu arada ben Azərbaycandan katiliyorum sevgilerr🥰🤗
Hayattumutt Aralık sonu gibi,beşiği yok,karar veremedim ne alsam,nasıl daha pratik ve kullanışlı olur vs,ufak tefek eksiği dışında başka alınacak birşey kalmadı,sağlıkla hepimiz alırız bebeklerimizi inşallah
Aystsn 30 aralık gözüküyor, daha hiç bişey almadım bebeğime önce kendimden başladım ben nasip olursa 3 hafta sonra kontrolüm var 28 oluyoruz 29 da gidip toplu alacağım