Alley06 Ben 31 haftalık hamileyim 8 saatte bir içmem gereken antibiyotik var sabah 8 de içtim öğlen 16.00 da içmem gerekirken 12 de içtim bir sorun olur mu sizce 😓
1erkekkannesiiii Alley06 8 saatte birmiş niye cok erken aldınız? Aşırı doz kullanımı oluyor. Eczaya ya da doktorunuza danışın saatleri de şaşmayın sonuçta basit bisey değil antibiyotik hem de gebesiniz insallah bisey olmaz
Xaliq Alley06 selam abla nasılsın ..ben 12+6dayım bilmiyorum ne zaman 3 aylık olcak ne zaman 3 aylık olur kaçıncı hafta bilyosan soylə
Sellmaseellma Gece içmeyin yarın tekrar 8 de için birde alarm kurun unutmayın içmeyi antibiyotik tehlikeli ister istemez
1erkekkannesiiii Alley06 o zaman yarından devam edersiniz canım. Alarm kurun ben de ilaç konusunda çok dalgınım unutuyorum içip tekrar içmeyeyim diye alarm kuruyorum 😂
teacherozlem Alley06 akşam içmeyin artık zaten bundan sonra dikkat edin doz aşımı olur ayrıca antibiyotik 8 saat ara ile niye yazdılar ki 12 saatte bir olur
Alley06 teacherozlem evet arada 4 saat var eşim de eczacı arkadaşına sormuş bisey olmaz 1 saat falan geçseydi sıkıntı olurdu demiş bol su içsin demiş yani bi sıkıntı yok