Brglyksk_ Adete 4 gün kaldı şiddetli beyazımsı akıntı var şeffaf akıntı yaşıyorum karnımda kasılmalar var akşam dan beri bilgisi olan var mı hamilelikle alakası var mı
Gamzelit Brglyksk_ bende öyleydim 10 gündür kasıklarım belim aşırı kötüydü dayanamadım erken gebelik testi yaptım sadece benim görebileceğim silik çizgi var bekliyorum bende kan vermeyi bi test al dene istersem
Pemberuya Brglyksk_ evet canm büyük ihtimalle onun belirtisi bende de ilkinde öyle olmuştu 🙏 Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️
Brglyksk_ Gamzelit evet düşünüyorum ama çok korkuyorum 1 buçuk yıl oldu korunmazsın ilişki yaşıyoruz her ikiniz de de hiçbir sorun yok düzenli her Ay yumurtam catlıyor fakat gebelik oluşmuyor bende cesaret edip test yapamıyorum 🥹
minikpankekim Ayy bendede ole olmustu 1 hafta gecikince test yaptim ve hemen 2.cizgi cikmisti gozle gorulur bicimde 🙈
minikpankekim Brglyksk_ Brglyksk_ evet canim yasadim. Ve baska belirtiler daha. Regl olcam sanmistim ayni ole belirtiler olmustu. Meger bebis varmis :)