Syd53 hilalcebe ben 4 haftalıkken kese bile göremedik 6 hafta da çok minik olarak gördük 8 hafta da kalp atışını ve bebeği gördük seninki de çok erken
Gulhan hilalcebe keseyi görmüş olmanıza sevinmelisiniz bence :) Henüz kese içi için erken döllenme zamanına göre 5-6 haftadan sonra bebeği görebilirsiniz . Boşuna endişelenmeyin :)
hilalcebe Vera09 sadece olumsuz düşünme bir hafta sonra randevu al tekrar gel dedi ben iki hafta sonraya aldım
_Ayten1_ hilalcebe sata göre 7 haftalık olduğumu düşündüm ve dr gittim. Rahim filminde 5 haftalık dedi keseyi gördük ama bebek yoktu. 2 hafta sonra yine gel dedi dr bana. Tsh, t3, t4 yaptırı sonra gel dedi. Onu da 2 hafta geriden gittiğim için söyledi.
hilalcebe içime su serptiniz vallahi allah razı olsun karamsara bağlayacaktım siz olmasanız. internetten araştırdım orda da boş gebelik bilmem ne
DilanK hilalcebe 6haftadan önce kalp atışı duyulmaz canım merak etme. hatta 6 haftada duyulmayanlarda var sıkma canını daha çok erken gebeliğin 🌸🥰
Deletedmom_13 hilalcebe iyide 4 haftalık bir gebelikte bebek asla görünmez ki , iyimiymis o doktor 😀 2 hafta sonra ancak gorunur
Havisinannesi2023 Gizmo55 canım benim 7696 ydi beta ben 3 hafta gibi sonra gittim videoya da aldım gözüküyordu ve öyle nokta gibi falan da değildi 7 hafta falan tam net oluyor bende de öyle oldu
myangelson hilalcebe 4. Haftada kese göründüyse çok iyi zaten 😄 genelde 5. Haftada bile çok zor görülüyor ki bebek genelde 7. Haftada falan görülüyor şuan stres yapıp üzülmeye gerek yok canım
efeduru Yaa doktorun demesi lazım ki bu haftada sadece kese gözükür benimde 4 haftalikken kese gozuktu sadece sakın moralini bozma
Zeynayzey MadameHappy34 benimde üç gündür adet olacakmışım gibi bel ağrım kasık ağrım oluyo ama çok şiddetli kafamda kuruyorum kese boş o yüzden kesin kanamam olacak felan diyr İnşallah bebek oluşmuştur da onun ağrısıdır
Mrvbnbg2208 hilalcebe yok canım bende 2 hafta geçti alttan muayeneden sonra bir şey olmadı çok şükür sende içini ferah tut
sedamom00 hilalcebe ya bu doktorlar olumsuz konuşup insanları üzmeyi ne çok seviyorlar bebek daha küçücük ya 6 haftalıkken bile ben gittiğimde minicik di