hilalcebe son adet tarihi baz alınıyor ama üç haftalık ultrason da kese gözüküyor fakat içi boş dedi doktor şuan olumsuz düşünme dedi. bir hafta sonra tekrar gel dedi. üzüldüm. sizce ne olur kızlar ?
MadameHappy34 hilalcebe suan keseyi görmüşsünüz zaten bekleyin daha çok erken ben 6+0 da kese yeni oluşmuş dediler 7+6 kalp atışı ve bebeği gördük..
Zeynayzey hilalcebe canım ben 6+6 da gittim kese boş gözüküyor 10 gün sonra gel dediler gitcem bakalım sonuç ne olacak senin için bence daha çok erken görünür daha
Aylin355 hilalcebe 4 hafta çok küçük, 7. Haftada bebeği nokta şeklinde gördük biz, o yüzden gayet normal şuanda
hzl040823 hilalcebe çok küçük zaten 4 haftalık nedir ki , kese varsa sorun yok ben 6. Haftada gördüm bebeğimi geç döllenme olmuştu.
Zeynayzey MadameHappy34 benimde şu an kese boş görünüyor sen kese boş dedikleri süreçten sonra bebeğin oluştuğuna dair kendinde hissetmişmiydin bişeyler baş dönmesi olur midr bulantısı olur belli oluyo mu yani
Gizmo55 Buse232 Nurr_22_22 Tubatgn hzl040823 Aylin355 Bebek gözüktüğünde beta değeriniz kaçtı kızlar biliyormusunuz acaba ben dün kan verdim beta 5453 çıktı gözükür mü sizce bebek bir hafta daha beklemelimiyim 🥹
MadameHappy34 Zeynayzey mide bulantisi ve kasik bel agrim oluyordu Hala da var Ilac kullaniyorum o yuzden daha az mide bulantilarim..
Tubatgn hilalcebe bebek genel olarak 7de gözüküyor canım ben 7de gördüm, doktor pirinç kadar demişti 🌸
Buse232 Bende 5. Haftada öğrenip gittim kese vardı içinde daha bebek yoktu. Bir hafta sonra tekrar gittiğimde hem kendini hem kalbini görmüş olduk. Endişelenme🌸💕
hemsiree hilalcebe çok erken daha doktorunuz bunu niye söylemedi ki. 1 hafta değil 2 hafta sonra git bence
hilalcebe hemsiree evet daha geç gidicem böyle erken gidince insanın morali bozuluyor ben folik asit yazsın diye gitmiştim zaten
Nurr_22_22 hilalcebe bende 4 haftada gittiğimde kese vardı belli belirsiz içinde kararı var gibi demişti ama emin değildi doktor 10 gün sonra gidince bebeği gördük biz
Gizmo55 hilalcebe bende stres olmamak için gitmedim doktora bekliyorum canım ya 5 haftalık sat a göre sen 3 haftada keseyi gördüğünde beta değerin kaçtı 😊
Tubatgn Gizmo55 valla ben betaya 2 kere baktırdım sonra keseye gittim bir daha bakmıyor kese gözükünce canım, ama haftaya göre gidiyor betaya göre değil
Mrvbnbg2208 hilalcebe benim de 4te kesem vardı boştu 5te de boştu 6da alttan muayene ile göründü 7de kalp atışını duyduk sıkma canını
Gizmo55 hilalcebe bence gönlünü ferah tut beta 1500 kese görünmesi için diyor çoğu arkadaş sen görmüşsün haftaya da bebişini görürsün inşallah sağlıcakla 🙏🏻
Mrvbnbg2208 hilalcebe yok canım bende 2 hafta geçti alttan muayeneden sonra bir şey olmadı çok şükür sende içini ferah tut
minikpankekim Ben 5te gittigimdede minnosumu gorememistik. 7nin sonunda gittik gorduk 🙈 caninizi sıkmayin kucuk susam o daha 🥰