yamacalimoms Çok hafif bir ıslaklık oluyo oramda nemli nemli sürekli ama böyle çok aşırı değil, suyum mu geliyo progrestan ağızdan nazende vajinal kullanıyorum o mu yapuyo anlamadım suyum gelse anlar miyim sürekli mi gelir
eylulicten yamacalimoms az once doktoruma ayni soruyu sordum istersen muayene edeyim alttan dedi ama sanmiyorum su oldugunu dedi. Su gelirse durmaz dedi
Bernabk yamacalimoms progestandan dolayı oluyor ben fitil olarak kullanıyorum sandalyeye kadar çıkıyor 😏😏😏
Baltopu2 yamacalimoms canım sürekli gelir ve tutamazsın,idrardaki tutma hissiyatı onda olmuyor ve boşalıyor bir anda.Kesinlikle şu değildir için rahat olsun yani,ama eczanelerde bunun için test var yada ped sor istersen.
yamacalimoms Minigim38 nasıl yani sürekli ıslak ıslak su dökmüş gibi mi akiyo ilk gebeliğimde sezeryan di su gelmesi nasıl olur hiç bilmiyorum korktum 32+4 haftaligim
Pelin_k Canım hem tuvaletini yaparmış gibi gelirmiş hemde sarımsı gelirmiş biraz bende dün gittim acile öyle dediler
yamacalimoms eylulicten Bilmiyorum hafif iç çamaşırımda ıslaklık oluyo ama böyle sürekli gelse illa akar yani anlarım herhalde ama tedirgin oldum yarın gideceğim doktora bende