Lalemsi109_ Acilmam yok ve hiç bir doğum belirtisi yok doktor sezeryan yada suniyle başlatacağını söyledi sizce hangisini tercih etmeliyim suni de acilma olmamasından korkuyorum
BirFeyzaBirBebek Lalemsi109_ haftaya çarşamba 39+2 olacağım. 3 haftadır 1 cm acilmam var. Doktor çarşambaya kadar gelmezse suni ile başlatalım dedi 🤦🏻♀️ çok korkuyorum
Derya Lalemsi109_ suni sancı cidden zor ve acı aynı zamanda açılmanın garantisi de yok benim fikrim o acıyı çekip olumsuz olarak sezaryene alınmaktansa direk sezaryeni tercih edin derim inanın çok zor
Deletedmom_110 gkbyza Hayır tabikide kötü değil suni ile doğum yapan çok fazla anne var bahsettiğim şey açılma yoksa suniyle pek ilerlemiyor bende öyle olmuştu tabi hetkeste öyle olacak diye de bişey yok
Asli-beren Bende 40+4 de aynı durumdaydım suyumda gelmişti. Ben sezeryani seçtim. Annem bu hafta oldu su geldi açılmasın sen suni de de boşver dedi. Bende sezeryanla doğurdum. Çok şükür bı sknti olmadı kızım 19 aylık şimdi 🙂
Derya Esmaaa33 inanıyorum size çünkü 8-9 saat suni aldım ve son ana kadar da ameliyathane hazırdı , hiç kolay bir şey değil hakkımız ödenmez resmen 🌸