Minigim38 Kızlar eşimin canı mercimek köftesi çekmiş akşam yemeğine yapacağım yanına doyurucu olarak ne yapabilirim. Kek kurabiye falan doyurucu olmuyor o tarz şeyler istemiyorum
Annesininportakali53 Minigim38 kız canım çekti 😅😅 kalkıp yapayım bari zaten eşim gelecek 2 saate işten hicbirsey yapmadım hergun yemek yapmaktan tükendim artık uretemiyorum da🤣
Deletedmom_110 Minigim38 şehriye salatası Rus salatası veya patates salatası olur kek pasta tarzı istemiyorsaniz
Minigim38 Deletedmom_110 Rus salatası olabilir Haticelisa börek de olabilir aslında izobellaaa-_- bu da olabilir aslında doyurucu bir corba türü
Minigim38 Annesininportakali53 ayy evet ya Allahtan eşim yemek secmez önüne ne koysam yer ama ben farklı seyler olsun istiyorum 😁😁
gkbyza Hazır yufkadan börek de yapabilirsiniz dondurucuda hazır varsa börek içi veya patatesi haşlamadan direkt rendeleyerek de olur şipşak
Minigim38 gkbyza ya marketten yufka almayı unutmuşum şimdide baya yağmur yağıyor 🙄 elde açmak da uzun sürer
busra14044 Minigim38 kendisi baslı basina doyurucu yemek zaten ben yanına sadece salata turşu ayran koyuyorum