_ozlmm gkcbrn Çok dikkat ettiğim söylenemez yeri geliyor köfte yiyorum yeri geliyor döner çiğ köfte lahmacun falan 🙈
oykumm_1233 gkcbrn bende cok dikkat etmiyorum , bı bılmedıgım yerlerden tavuk yemiyorum okadar onun dısında canım ne ısterse yiyorum yanı 🤷🏼♀️
Meltem99- Döner yedim yemez olaydım alerji oldum normalde haftada bir yerdim şimdi yiyemiyorum 3 gün elim yüzüm gözüm kıpkırmızı ve balon gibi şişti
AslanBebeginAnnesi gkcbrn Kaliteli ve temiz olan tüm bilindik restoranlardan her şeyi yiyorum ayırt etmeden 🤭😅 33+3′teyiz gayet iyiyiz 🫶🏻
Deletedmom_110 gkcbrn canım herkes yiyor sorun olacağını sanmıyorum bende yedim hiçbir sorun olmadı sipariş verirken iyi pişmiş olmasını söyle afiyetle ye ama abartmamak şartıyla 🌸
AslanBebeginAnnesi gkcbrn Karar sizin benim canım tavuk dünyası çekse bi dk durmam sipariş veririm 🤭😅 Sonuçta isim yapmış kaliteli bir yer. Pis olacağını hiç zannetmem 💜
Merveofs gkcbrn valla herr şeyi yedim hamilelikte hiç dikkat etmedim açıkçası ve hiçbir sorun yaşamadan bebisimi aldım kucağıma şükür
Minigim38 Hiç dikkat etmiyorum acıkcası dışarıda yemeği nadir yiyoruz o yüzden ne bulursam ne canım cekerse onu yiyoruz
Merve201119 gkcbrn çorba içerim ev yemekleri tercih ederim pide yada döner yada kofte kısaca pizza hariç herseyi yiyorum pizzayida oldum olası sevmedigimden yoksa onuda yerdim
poyrazvearya gkcbrn valla canım istediğin yeri geliyor hamburger lahmacun çiğköfte abartmamak şartıyla yiyiorum