Czn2105 Okanbanu kaç haftalık olduğu betadan belli olmaz ama hamilesiniz 😊 geç yumurtlama olabiliyor veya erkenden o yüzden son adet tarihiniz neyse o kadarlık hamilesiniz. Ben 45.5de 3+3de öğrenmiştim son adetime bakılarak
Tubatgn Okanbanu hayırlı olsun canım 🌸 son adet tarihinden itibaren hamilesin ona göre hesapla 🤗 2 günde bir beta baktırmaya devam düzenli artış takip edeceksin 🌸🌸
Kbramhmt Okanbanu hayirli olsun insalllah bende 19. Da verdim 69.1 cikti doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi hayirli olsun dedi ama yine net bisey demiyim dedi adetim gecmemisti daha bugun adet gunum sukur olmadim senin doktor ne dedi sonuca
Okanbanu Czn2105 Kbramhmt benimde 66.0 hamilesin dedi daha çok küçük dokdorunla gorusmen lazım dedi ben sağlık ocağında yptim
Czn2105 Brglyksk_ adet ve yumurtlama tarihi ilk 14günde gebelikten sayılır son adetine bakılarak hesaplanır gebelik 😊 yani son adeti de 19 Ağustos ise 4+6 yani 5 haftalık gebelik denebilir
Bagiye Eelliiff1234 Okanbanu bende dün test verdim 13 gün adet gecikmesiyle 8277 çıktı Sağlık ocağı çok yüksek çoğul gebelik olabilir dedi