cerenarslan11 Merhabalar 31+4 haftalık gebeyim dün gece cok midem bulaniyodu bugünde 1 saattir bebek hareketlerini karnımda değil kasık tarafinda hissediyorum kasıkta dönüyor vuruyor gibi hissediyorum bu normal mi sizce
Bet-53 cerenarslan11 artık doğum pozisyonu alıyor canım miden de büyük ihtimal daraldığı için bulanıyor artık kasığında hissedeceksin boyu uzuyor sığmıyor tatlış
Elf-5 cerenarslan11 38+3 deyim ıkı gun once doktora gıttım sezeryanı öne aldı gününü beklemez bu cocuk cok aşağılarda doğum kanalında dedı artık yürüyüşlerim degıstı bebek karnımda degıl bıldıgın vajına ağzında kasıklarda hıssedıyorum. Haklısın felan dedı elıyle kontrol ettı karnımı sonra ulturasyon felan baktı . Belkı seninkide oyledır doktora göster bakalım .
cerenarslan11 Bet-53 bende bişey oluyo diye korktum alt tarafıma vurdukca ağrı yapıyor bazen yerimden sicriyorum bile
Bet-53 cerenarslan11 kafası dönmüştür belki bile 😂😂 benim 32 de dönmüştü kontrolde artık ne zaman döndüyse 36 haftalığım ne yüz görebiliyoruz ne bir şey belki artık yüzünü de göremezsiniz yüzüne hasret kaldık 😂
cerenarslan11 Bet-53 en son 30. Haftamda gitmistim doktorum doğum pozisyonu aldığını basının aşağıda olduğunu söylemişti ilk defa boyle hissettim gebeligimde de erken doğum riski var bide
Bet-53 cerenarslan11 dinlen bol bol doktora gittiğinde mutlaka bir şey söyler bana dedi artık dinlen 36 yı görünce istersen zıpla demişti eğilme felan bakalım doktorun ne diyecek