Meresss advice bence hiç bişi araştırmadan gidin doğuma yada bunları unutun yoksa oan canım acıcakmı onu yapcaklarmı bu olcakmı diye bilerek gittiğimizde acımıyan canımızı acıtıyoruz ki oan bebeğin ağladığını duyduğunda aklın ondan kalıcak nereye götürdüler naptılar iyimi derken sen çokdan dikilmiş olucak hepsi toplasan yarım saatlik olay içini ferah tut canım hiç bunları düşünme duyduklarına kulağını kapa
hepoyleolurzaten advice Bazı insanların yapısında var, bazılarının da gerçekten acı eşiği çok düşüktür. Elbette ki acıyabilir ama öldüm bittim mahvoldum denilecek bir şey değil. Siz sıkmayın canınızı 🤗
Fundaaaaa advice bu bastırma olayını bana yapmadılar bende burdan ve bir arkadaşımdan duydum bakalım bu sefer yapacaklarmı 🥸
hepoyleolurzaten advice Ben doğum yapalı 1 sene oldu, sadece şunu söyleyeceğim ne kadar rahat ve pozitif olursanız o kadar güzel geçiyor 🙏🏻 Sağlıkla alın kucağınıza 🤗🙏🏻
Bebekdelisi advice 3. Hamılelık 3. Doğum olcak zamanında ınsallah korkmayın o kadar anlık gelip geçicek oyle haldır huldur bastırma yok anestezi bitmeden vucudunda bastırıyorlar korkma canım cok az mınnak bır acı
Aslihanfs Sağlık açısından bi engeliniz yoksa bence normal doğumu deneyebilirsiniz, sezaryendeki tek handikap karna bastırma olayı değil bana kalırsa sonrasında toparlanma süreciniz de vajinal doğuma göre biraz daha zahmetli oluyor gördüğüm kadarıyla.
advice Aslihanfs teşekkürler ancak neyi tercih edeceğim konusunda fikir almak istememişim, sizin de dediğiniz gibi en sağlıklısının normal doğum olduğunu idrak edebilecek seviyedeyim bu sebeple '‘bir sorununuz yoksa normal tercih edebilirsiniz’' şekilde yönlendirmelerinizi bence sadece ben değil kimseye yapmayın.
Anakralicee advice bana ne bastırdılar ne kum torbası koydular arada gelip kanamayı kontrol ettiler geliyor mu diye tamam herşey yolundaydı yani🤷🏼♀️
mommysbrids advice valla genel anestezi oldum ben karnima bastirdiklarini hic bilmiyorumm Uyandigimda kum torbasi gibi bi agirlik vardi karnimda bu ne ben cocugu dogurmadimmi dedim oyle ağırdi ki Ama aglatacak hayattan sogutacak kadar falan bi agri aci degildi bebegi gorunce gecti gitti zaten pes pese serum igne agri kesici dayiyorlar 20 dk sonra falan aldilar o torbayi karnimdan benim mesela Yani spinalde vs durum nedir bilemiyorum
Emresra61 advice bende 2018 yılında sezeryan oldum benım karnıma bastırmadılar bıle ben burda okuyorum o olayı.
Adacan advice karına bastırdığın da daha çok kan geliyor ve göbeğin daha çabuk gidiyor çok zor birşey değil illa ki açısı var ama cidden az ben hemsiremden elimi tutmasını rica etmiştim arkadaşım hiç bastirmasina izin vermemişti 2 yıl oldu doğum yapalı olduğu gibi duruyo karnı bana toplamda 6 7 kez bastirdilar ve hicde pişman olmadım 😁 acısı da bastırdığı an var sadece
advice Adacan çok teşekkür ederim önemli de bir şeymiş o zaman.. peki kaç saniye sürmüştü sizce? Yani 1 dakikayı geçmemiştir di mi uzun bir süre gibi mi geldi?
Adacan advice yok canım olur mu altını gözlemleyerek bastırıyor zaten 1-2kere o kadar saniyelik birşey yani